[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=405390#p405390:pghpnwgw je napisao(la):
pinokio » Pon Sep 12, 2016 1:53 pm[/url]"
ghpnwgw]
Pisao si, znam. Kao što sam ti napisao pre nego sto si me cenzurisao odnosno izbrisao moje komentare sa sa weba, ponovo ti ponavljam. Tvoji tekstovi su obimni, zbunjuju ljude, puni neistina, i služe za manipulaciju stanarima. Tvoj web korstis da iznosis polu-istine, a ne za objavljivanje tenderske dokumentacije, ugovora koji su navodno potpisani, izveštaja o održavanju...
Probaj ovde da me cenzurises.
Ja sam uklonio sve nepristojne komentare pa i tvoje. Cak sam i svoj koji se odnosi na alkohol uklonio.
Ovde ce drugi ljudi to da cine za mene.
Da li ja iznosim poluistine (sta god to znacilo) ili ne je zaista irelevanto. Svako ko ima stan u belivilu treba sam da se informise i na osnovu tih saznanja da donese odluku za koju opciju ce da izabere. Ti kreni sa skupljanjem potpisa u svom ulazu pa kada zavrsis, pravac FF.
Problemi tog ugovora su ogromni i ljudi koji su legitimisani da donose odluke da li je taj ugovor i sve sto on proizvodi u skladu sa zakonima drzave Srbije ce da kazu svoju rec.
A onda pocinju problemi za sve.
Over and out
Da te podsetim mojih komentara koji nisu nepristojni. Na moja pitanja ko je tebi dao za pravo da pred FF zastupaš Skupštinu stanara Suncokret A, bez odluke skupštine stanara Suncokreta A i bez znanja stanara skupštine, gde si pritom uprskao celu stvar oko dokumentacije i naneo štetu skupštini Suncokret A, gde je tenderska dokumentacija, gde su ugovori koji su navodno potpisani, gde su izveštaji o održavanju, kada sam ti pomenuo lažirane izveštaje o pregledu liftova, kada sam ti rekao da sam slikaš nedostatke i pošalješ ih firmama koje si angažovao, ti si mi odgovorio da sam alkoholičar koji pije nedeljom ujutru. Tako da je tvoj komentar nepristojan, a moj istinit. Naravno ti imaš tu praksu da kada je neko protiv tvog mišljenja, tvog sporazuma... odmah kreneš sa vređajem, prekidanjem diskusije itd.
Na tvoje vređanje sam ti odgovorio da na tvoju žalost ne pijem, ali da konzumiram teške droge, od kojih haluciniram. Pa ti opet ponavaljam da pod desjtvom teških droga vidim korov umesto zelenila, prljave liftove, po hodnicima mokraću od kućnih ljubimaca, vidim da nemamo obezbeđenje, vidim da su nam dva drveta posečena, vidim da nam se ne radi servis hidranata i aparata, sistema za dojavu požara itd. Ali dok sam pod desjtvom teških droga ja ne vidim tendersku dokumentaciju, ne vidim potpisane ugovore, izveštaje o održavanju, finansijski izveštaj skupštine itd.
I ti odjednom krećes sa brisanjem istinitih komentara, a tvrdiš kako je na tvom sajtu sve na izvolte.
evo cenzurisi me sada
Dalje. Cak i ovde si okupiran FF. Nisam pomenuo FF a ti mi govoris da idem kod njih. Ponovo ti ponavljam, FF je otisao, nema potrebe da se bavimo njima, nema potrebe da za sve što ne uradite optužujete FF. Pojavio se korov, kriv FF, pregorela sijalica, niko ne može da je zameni, kriv FF,...... Mnogo se baviš njima.
Problemi su poceli onog trenutka kada ste napravili Sporazum za koji mislite da je Bogom dan, i da je on jedino što mora da se potpiše
Sto se tiče mog informisanja, na tvoju žalost, veoma sam dobro informisan, i davno sam odlucio sta da podržim, a sta ne.