Sister":3b9z2yos je napisao(la):
Namerno polomio rampu??? I istina je da je firma koju je doveo da popravi rampu nije dala garanciju za to obavljeno, ali to više uopšte nije važno!!! Ovlašćena firma koju je angažovao ff će popraviti rampu i naplatiti preko osiguranja, takav je završetak te priče. Neće ti rampa pasti na automobil ni na glavu, jer će rampa biti popravljena i puštena u rad. Ko je tu propustio nešto da učini, sada uopšte više nije važno. Kraj.
nazalost cinjenice govore drugacije.
komso odlicno zna sta je ucnio. na ulazu u garazu stoji znak o zabrani kretanja vozilima visim od 195cm.
kao jedno od bizarnih obrazlozenja zasto nece da plati (boze sta sve ljudima pada na pamet) potegao je argument da je nasa garaza tehnicki neispravna jer je niza od standarda propisanog podzakonskim aktom koji regulise upravo i tu temu. u tom propisu se kaze da minimalna visina garaze moze da bude 220cm.
zaboravio je samo na dva detalja, garaza ima upotrebnu dozvolu i propis na koji se poziva je iz juna 2012.
zasto je to interesantno? pa zato sto se komso bavi upravo izgradnjom garaza u okviru nekih drugih objekata.
bilo je tu jos i drugih objasnjenja, rampa je stajala ukoso, bila je nesipravna i pre, radila je i kad je on otisao itd.
sto se tice naplate stete od osiguranja, ja znam da od toga nema nista. zasto? pa nema policiskog zapisnika.
da li moze sve to da se smuva? pa moze, da li mu je jednostavnije da petlja sa policijom, sa osiguranjem ili da jednostavno plati iskreno ne znam.
ono sto je ocigledno, komsija ima novca samo za prezentaciju ali ne i za servis svog nacina zivota.
kako bilo, to nije moj problem. neka se sud bavi njegovim slucajem.
ja znam da se ja tako ne bih ponasao jer bi me bilo sramota da prodjem naseljem gde zivim a napravio sam komsijama stetu.
temu besnilo zaista nema smisla unositi u diskusiju, prava tema je kako da zivimo bolje.