Pozdrav svima, da se predstavim ukratko posto sam zainteresovan za kupovinu nove gradnje na NBG, obisao sam i West i Bellvile, West mi se dosta svideo, cena je 2000e (sa garazom i PDV) izgleda lepo prevashodno terase, i 3sobni stanovi su u domenu 70tak m2 sto mi se dopalo, ostao je mislim 1 ili 2 za sad, rekli da ce se javiti cim dobiju strukturu stanova u novoj lameli al evo kasni vec par meseci, ni traga ni glasa....Otisao sam da posetim i Belville, jasno je da kao i ostala naselja ima svoje dobre i lose strane, nazalost stan sa 2 spavace sobe je najmanji 97m2, ali sam kao alternativu ( dosta jeftiniju od ostalih) imao prilike da vidim stan 2C , na X spratu koji ima mogucnost pregradjivanja trpezarije u "deciju" sobicu.... 55,40 zatvorene povrsine i 12,95 terase sa visokom betonskom ogradom, za 103,553 e...
Pa bih zamolio za jedan savet, interesuje me mogucnost zastakljivanja terase i "prosirenja stana, ili duz cele terase ili na delu, naravno nikad ne bi dopustio sebi ovakvo ruglo.
Ako uzmemo pretpostavku da zidovi nisu noseci, da mogu da se poruse, i da nema nikakvih problema sa inspekcijom belvilom itd.. (znam da se neki ne slazu ali uzmimo ovu pretpostavku), koje su opcije kulturnog zastakljivanja i izolovanja terase? Koje su negativne strane ovakvog prosirenja?.... Vidim da su neki to radili na onim terasama sa nizom betonskom ogradom, da li je tako nesto moguce u stanu ovog tipa, gde je visoka ograda i ima nekih proreza na njoj sa donje strane.
Prikaz terase
hvala