Kada citam ove price o tome kako je samozvani predsednik naselja Stojanovic bio zabrinut za radno pravni status radnika firme koja treba da radi u Belvile, a ne o tome da se izaberu firme koje ce raditi po jeftinijim cenama, stvarno mi dodje da se nasmejem.
Ne znam koji ih je advokat savetovao u vezi cele ove price, ali veoma ih je lose savetovao, jer su svi predsednici skupstina prekoracili svoja ovlascenja kao predsednici skupstine stanara. A i same skupstine stanara, a bio sam na nekoliko, su veoma upitne da li su imali kvorum ili ne...verujem da mnoge i nisu imale kvorum..u svakom slucaju za to sto su uradili nisu mogli da dobiju ovlascenja ni od stanara, jer ne postoji pravni osnov za to...kada glasa skupstina zgrade moze da glasa samo o onim oblastima koje zakon i uredba propisuju da skupstina stanara moze da odlucuje, u suprotnom to bi se pretvorilu u hajduciju...zamislite samo sve moguce situacije i odluke skupstine stanara kada ih zakon i uredba ne bi ogranicavala na oblasti njihovog odlucivanja....mozda bi ovi nasi doneli odluku da finansiramo metro ili jos jedan most preko save...
Nadalje briga investitora koji je dezavuisao gradjane prilikom kupovine u vise navrata kako su svi stanovi prodati sto se pokazalo kao notorna laz, cija bi briga normalno trebalo samo da bude da proda stanove, a ne da u ugovorima o kupoprodaji unosi odredbe o ceni odrzavanja (sto je nistavna odredba u ugovoru), kao brinu o naselju nakon sto prodaju stanove, tako da je i to veoma providno....njihov jedini interes je mogao biti u tome da to budu njihove firme, u skupstinama stanara njima bliski ljudi i deri stanovnike tzv lux naselja.... oni su vise trebali da se bave zvucnom izolacijom u stanovima koja je na veoma niskom nivou, zatim da oko ulaza zgrada ne stavljaju stampani beton, jer isti zimi je opasan po zivot, jer je toliko klizav...itd
mislim da je svakom iole razumnom coveku ovde sve jasno, a borba za istinu i pravdu trazi vremena i strpljenja, ali ce istina ce na kraju pobediti...