Šta je novo?

Belville - [ Stambeno poslovni kompleks | 430 000kvm ]

Postoji zakon o poreklu novca. Sve ove kupovine su toliko prljave i za sve postoje dokazi o kriminalu da one, ako vlast zeli, mogu biti oduzete. Miskovic upravo vraca ono zemljiste kao fol Beogradu jer mu ne treba da proba da uzme koji dinar jer su se garantovano vec namerili da mu oduzmu. Sve je to steceno malverzacijama i novcem bez porekla, tako da moze da se oduzme i ubaci u slobodno trziste. To je mnogo lakse i zakonski moguce. Ja se nadam da sve ovo nije namesteno iskljucivo da se skloni Miskovic, a da na celo dodje Beko. Onda bi on nenormalno zaradio na projektu Luka Beograd. Nesto mi na to mirise. Djilas je Miskovicev covek i sve vreme je ganjao Beka za Luku. Da li je ona poseta Tomi dok je strajkovao gladju bila slucajna, videcemo.

Ne bih tako lako tvrdila da je neko lopov I pljackas, jos manje bih tako pouzdano tvrdila da postoje dokazi za to. Koliko se vidi kroz stampu, muce se da povezu sve I tek je na redu prikupljanje dokaza. Ja nesto sumnjam u te dokaze kao I sto sumnjam da ce ih ozbiljno I traziti. Ovo je cistokrvni politicki progon, jer cemu inace hapsenje pred kamerama, u 7 ujutro, raspredanje detalja kroz medije, I sav taj cirkus? Ne, sve je ovo neozbiljno I namenjeno sirokim narodnim masama da zaborave da su gladni I da bi vlada trebalo da brine o tome. Rulja je sada sita I ceka jos poneku kosku. I kaze, eto, sada smo skembali lopove, sada ce nam biti bolje. A nece..naravno.

Kompletan parlament, svi do jednoga, svi politicari bivsi I sadasnji, apsolutno svi treba da budu pocisceni sa politicke I uopste javne scene. Treba neka nova snaga tek da se pojavi I povede zemlju. Sve je ovo pokvareno u srzi.
Poenta mi je u tome da upravo njih treba hapsiti za malverzacije, mito I korupcijun a ne ljude od kojih zavise egzistencije hiljade ljudi.

Pogledala sam I odslusala je do kraja. Carica!

Ali zato ona nije u Upravnom odboru Narodnog pozorista. Milka Fotcan jeste. I to dan nakon hpsenja Miskovica. Malo joj je dve vile na Dedinju, odmah iza stadiona CZ, nekoliko stanova, jahta na hrvatskom primorju, nekoliko skupih automobila...nasla je nekog podupiraca iz vlasti da joj dodeli I fotelju u ,arodnom pozoristu. Sta ce to Tanji Boskovic? Dosta je njoj ona njena plata od 400 evra, nije za nju nista drugo, ne bi ona to znala tako strucno da odradi...

Jel moze neko da mi kaze koliki su mesecni troskovi, infostan + odrzavanje za 3.0 stan od 98m2.
Razmisljam se o to stanu, medjutim cena mi je i dalje visoka, jel ima nekog prostora za cenkanje, jel uspeo neko da se dogovori sa njima?

Aladin":2ki0elfw je napisao(la):
Jel moze neko da mi kaze koliki su mesecni troskovi, infostan + odrzavanje za 3.0 stan od 98m2.
Razmisljam se o to stanu, medjutim cena mi je i dalje visoka, jel ima nekog prostora za cenkanje, jel uspeo neko da se dogovori sa njima?

Mesecni troskovi 98 kvadrata:
Infostan: 10.500 - 11.000 din.
Mesecno odrzavanje First Facility: 98 kvadrata x 0,35 eur x 113 din = 3.875 din

Garazno mesto odrzavanje: 5 eur
U slucaju posedovanja garaznog mesta, Infostan: 300-400 din.

Otvoreno parking mesto odrzavanje: 2 eur

Potreban dvosoban potpuno prazan stan na 1. spratu na duzi vremenski period.

Od Beovrta sve manje i manje. Prvo su održavali trevnjake i cveće u celom bloku, onda su presekli do obdaništa i proglasili da je ta druga polovina postala gradsko zemljište (???), potom ceo mesec agust nisu radile prskalice, a sada više nema ni novogodišnjih jelkica i kićenja u ulazima.....zaista, ali zaista zaboravljaju da ovako mogu da određuju šta će da rade, a šta neće, samo do sledećeg ugovora.

Obdaniste je na parceli koja ne pripada naselju (Ko finansira obdaniste, grad ili blok67?), to sto su odrzavali to je bila njihova dobra volja. Prskalice verovatno nisu radile zato sto nije bilo vode, prica se da je naselje dugovalo silne neke milione za vodu. Beovrt je crevima zalivao sve gde prskalice nisu radile. Jelke su bile finansirane od strane Bloka67, a Beovrt ih je samo doneo i postavio u ulaze, a posle presadio na vide lokacija u naselju.

A ovo do sledeceg ugovora se slazem, ali definitivno ne zbog Beovrt-a.

@хедонисто, вртић који се гради јесте на парцели која припада насељу, односно блоку 67. Погледај на картама града, а и на Гугл или Бинг мапама. Изградњу вртића финансира Град, као у осталом и све вртиће у граду.

О изградњи овог вртића у твом насељу има посебна тема на "Пројекти у изградњи" коју је поставио твој комшија МилисаВ па погледај, прати, а и напиши који коментар са сликама шта има ново:
viewtopic.php?f=20&t=2542

Гага":1s46pyuw je napisao(la):
@хедонисто, вртић који се гради јесте на парцели која припада насељу, односно блоку 67. Погледај на картама града, а и на Гугл или Бинг мапама. Изградњу вртића финансира Град, као у осталом и све вртиће у граду.

О изградњи овог вртића у твом насељу има посебна тема на "Пројекти у изградњи" коју је поставио твој комшија МилисаВ па погледај, прати, а и напиши који коментар са сликама шта има ново:
viewtopic.php?f=20&t=2542

Verovatno sam ja pogresio ali mi je cudno da grad gradi nesto na zemljistu Bloka67, a secam se da su mi bas iz Bloka67 ranije govorili kako te tri parcele pripadaju gradu, ali nije ni bitno. Znam da nije za ovaj topic, ali Vrtic napreduje lepo. Radili su bas dosta ovih dana na krovnoj izolaciji, stavljena je neka roza izolacija na kroz, a vidim da je sada preko toga nabijen i pesak. Ako stignem slikacu.

Што ти је чудно да Град нешто гради на свом земљишту-парцели у оквиру блока 67. Па није то приватно земљиште па да не може Град (Држава) да гради. Наравно некада је ово, овај блок као и остали, било приватно земљиште, било је и обрадивих њива, а и ливаде са и без бара, а ту сам се као клинац шездесетих година и купао, а како се Нови Београд ширио, експрописане-откупљиване су ливаде и земљишта.
Не знам на које три парцеле мислиш, али цео блок 67 припада Граду (Држави), а не неком приватнику (читај Чика Мишку) који је ту "инвестирао" у изградњу насеља Кокаин :p , пардон Белвил.

s obzirom da blok 67 ima svoju teritoriju, skolstvo (vrtic i rusku skolu), biznis (delta city i ostale radnje) predlazem da

1) skupimo potpise za otcepljenje i formiranje ujedinjenog Bloka 67 koji bi se sastojao od Belvil drzave,DC,vrtica, i Ujedinjeni Blok 67 bi obuhvatao i Rusku skolu

2) Blok 67 ima svoj izvor prihoda (taksu PDV od Delta City),
izlaz-koridor zivota do Save (luka koja bi se dogradila i gde bi pristajali brodovi iz celog sveta

2) da stvorimo bescarinsku zonu sa off shore kompanijama, bankama (taman da se popune lokali ispod zgrada)

3) od prikupljenih taksi bi se finansirano skolstvo (vrtic), odrzavanje zgrada, a od toga sto preostane bismo svi imali
korist, najmanje 1000 evra po osobi u Belvilu dozivotno (kao indijanska plemena sa kazinima u USA)

4) pocinjemo prikupljanje priloga da lobiramo u americkom kongresu, vatikanu, monaku i u Beogradu

E moj druze, ne bi tu korist pod 3), koju pominjes imali obicni stanari, vec samo "management" naselja.

Predlazem postavljanje 4 strazarske kucice na ivicama bloka,posto nije moguce na zemljistu onda na vrhovima zgrada i delta grada.Da dobiju dozvolu da pucaju i tako.Makar ce svima u belvilu najzad biti raj kada im obicni smrtnici prestanu zagadjivati taj raj na zemlji.

shushumiga":1h0ibdbn je napisao(la):
gaga, pa sta bi falilo malo ekspanzije? jesmo'l za veliki Belvil ili za mali haha
А бре Шушумиго, ти ко наши српски Шиптари из Аутономне Покрајине Косово и Метохија, мала вам и покрајина, сад хоћете и југ Србије :D

vucko":3kkj85n9 je napisao(la):
Predlazem postavljanje 4 strazarske kucice na ivicama bloka,posto nije moguce na zemljistu onda na vrhovima zgrada i delta grada.Da dobiju dozvolu da pucaju i tako.Makar ce svima u belvilu najzad biti raj kada im obicni smrtnici prestanu zagadjivati taj raj na zemlji.

Vučko long time no see.... :)

mi dobrano plaćamo da to bude lepo i uređeno, ne raj, nego da nema đubreta svuda naokolo. Da vazduh bude onoliko čist koliko može da bude, da nas niko ne zagađuje. Da se trotoar ne raspadne u parčiće i da nam ne smrdi motorno ulje ispod prozora. Ne kažem da je uvek onako kako treba, izvlače se gde stignu. Ali to je namera. Ne znam zašto ljudi koji ne žive u belvilu to ne shvataju. Mi to plaćamo da to tako bude. Nikoga ne zlostavljamo, niti tražimo ono što nam ne pripada.

pa ja sam u Belvil dosao da bi mi bio vazduh cistiji nego u prigradskim naseljima, i nisam se pokajao. Misim da je u BG najprljaviji vazduh u prigradskim naseljima, svacim loze, mislim da tu idu i gume i plastika, sve sto je kancerogeno.
Isao sam skoro kod jednog drugara, i sve je ok leti, ali je zimi katastrofa, neka izmaglica od dima je svuda, jedva sam cekao da se vratim kuci.

A sto se tice nezavisnog Belvila, da se oslonimo mi na rusku skolu, teritoriju ruske federacije, pa da i nas prime u RF, eto drugi predlog, Belvil reuska republika, ili ruska federalna jedinica.

shushumiga":124ckvxo je napisao(la):
pa ja sam u Belvil dosao da bi mi bio vazduh cistiji

Zezas se :o
Na najnizoj nadmorskoj visini, i to u urbanom Novom Beogradu izmedju najvece Toplane na Balkanu i garaze GSP-a?

Vrh