Ja odavno ne verujem novinama, one su i navele da ljudi navrat nanos rezervisu ovih 50% i sada su i problemu da dodju do kredita i realizuju kupovinu....niki":30x05cpa je napisao(la):http://www.blic.co.yu/beograd.php?id=62983
"Više od polovine stanova već prodato
U „Univerzitetskom selu“ sagrađeno je 1.858 stanova, koji će nakon Univerzijade biti vraćeni investitoru, a onda i prodati po ceni od 1.850 evra po kvadratu. Prodaja je počela prošlog jula.
- Interesovanje kupaca je ogromno, a već sad je rezervisano više od polovine stanova. Očekujem da će, ukoliko sve bude išlo ovim intenzitetom, svi stanovi biti rezervisani za kupovinu do kraja godine - kaže Slobodan Mihajlović."
Jedna recenica sa kontradiktornim izjavama, vise od polovine vec prodato a potom i da je vise od polovine rezervisano. Da podsetim rezervacija je bila 5000€ koja u slucaju da se predomislis se u celosti vraca.
Hypo ce bas da pukne sa Belvillom, prvo 200 mil u projekat, potom najavljeno davanje kredita potencijalnim kupcima...cccc...
terase ce biti zastakljene inace, po projektu....Lucifer":61endo52 je napisao(la):Doci ce i taj dan, valjda.
Kod Belvilla mi samo nije jasno, zasto oni "soliteri" nemaju ravan krov, kao i ostatak zgrada? Totalni promasaj.
Bice interesantno, kada narod pocne da zastakljuje sve one silne terase i terasice. Nadam se da su smislili nesto da takve stvari preduprede.
Pa ne vozi baš svako auto, ja bi preferirao ogroman balkon umesto garažepanzer75":1uv7hgo5 je napisao(la):sto nisi uzeo garazu umesto tolike terase?
Misljenja se po tom pitanju razlikujuSteva":e4svjkh2 je napisao(la):Pa ne vozi baš svako auto, ja bi preferirao ogroman balkon umesto garažepanzer75":e4svjkh2 je napisao(la):sto nisi uzeo garazu umesto tolike terase?
Odgovor je jednostavan - garaza mi nije potrebna, a stan nisam mogao potpuno slobodno da biram (tj. ovaj je bio najmanji od trenutno nerezervisanih.panzer75":3ucz0448 je napisao(la):sto nisi uzeo garazu umesto tolike terase?
Poznajem situaciju na srpskom finansijskom tržištu, pa ne pričam skroz napamet. Konkretno znam primer jedne od 3 vodeće banke u Srbiji: u njihovoj expozituri u centru BG-a, za proteklih 2 meseca, podnesen je zahtev za 1 (i slovima JEDAN) kredit. Inače, ova expozitura je oduvek bila jedna od 5 sa najboljim poslovanjem.sula":1uhuap3e je napisao(la):pa ako povećava cenu, onda sigurno ne misli tako.
ponuda / tražnja
Добио је бесплатно земљуSawovsky":10nczg65 je napisao(la):Ono shto mene interesuje je,a shto nisam bash ispratio...Kakve benificije je Mishko sebi obezbedio od ugoshtjavanja studenta?
Dobio besplatno zemlju ili tako neshto?