Nevenkovic
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 27.02.2010.
- Pohvaljen
- 63
Moraću da je nagradim, prosto je neverovatno da je pogodila.midlle blocker":d5lxiw8k je napisao(la):Da dopunim informaciju od Nevenkoviće lepše polovine, na te cene treba dodati 18% PDV, dakle 1770 eur odnosno 4956 eur.
Ako vam kažem da sam prvi put u prodajni paviljon ušao pre godinu dana, dakle pola godine nakon što smo preuzeli stan, da sam samo letimično pogledao ugovor i anekse koje je ona potpisivala i plaćala , te je nakon svega toga juče pitala koliko smo platili garažu, jel beše 9.000 :lol: ( a garaža je 21.000) , onda je jasno zašto sam izrazio sumnju u tačnost informacije.
Da živim u Belvilu, za 1.500 eura bi sigurno kupio jedno spoljno parking mesto.Pogotovu jedno pravo ispred ulaza. Ulazak i izlazak iz garaže traje beskrajno dugo ( kapija + rolo vrata) pogotovu za neko kratko zadržavanje u stanu, istovar-utovar kofera ili nedeljnih potrebština.Sister":d5lxiw8k je napisao(la):Ta otvorena parking mesta mogu da sluze svojoj svrsi samo po lepom vremenu iznad nule, zimi NE SLUZE NICEMU. .
Možda sam preveliki konformista ali tako je.