Paja":1m2gccfb je napisao(la):
Meni zaista nisu jasni ova gospoda Grada i Stanisa. Zasto oni toliko vremena ovde provode a nemaju stanove u Belvilu.
@Paja,
da ti ja dam odgovor iz prve ruke.
Ja sam na ovom forumu od pocetka ( verujem i pre tebe) i trebao sam da kupim stan u tom "Belvillu" u kojem si se i sam nastanio.
Ako se dobro secam i sam si "gastarbajter" iz "Paris", pa da se upoznamo, "Ja sam gastarbajter iz Holandija, Rotterdam".
Mojom nevidjenom srecom su se oko kupovine toliko gurali ovi kao ti :lol: da za mene nije bilo mesta. Sad lepo cekam kao "lesinar" da vidim sta ce da se desi sa Belvillom i eventualno kupim stan po realnoj ceni. Ja sam od pocetka upozoravao da su stanovi precenjeni i da ste slusali, sad bi svi mi bili mnogo zadovoljniji.
Ja i Grado nismo ista osoba, ali cenim Gradin smisao za dobar humor, kao i to da realno posmatra situaciju na terenu.
Moj Pajo......previse si platio...... Vec sad daju za nize nego sto si i sam platio i opet ne ide.
Upravo ovih dana razmisljam da potpuno odustanem, imam dva stana i sam vidim da bi ovo sa Belvillom bio cist gubitak. Bio sam u naselju ovo proslo leto i nisam nimalo impresioniran. U ulazima i po stepenicama su vrlo jeftine keramicke plocice. Samo naselje se cini napustenim. Sa onim sto ga okruzuje, meni naselje deluje kao, "lepa cigancica" u cergaskom naselju. Najzalosnije od svega je, da se nista nece promeniti dugo godina, a dotle......znamo sta nas smrtnike ceka.
Svima zelim da ugodno provedete praznike u svojim domovima, za to ste se mnogi dugo borili ili ta borba tek predstoji. :kk:
Na kraju i dalje, ne da mislim, nego tvrdim da su stanovi precenjeni i da nikako nisu ni blizu te cene koju ste vi platili. Trziste ce reci svoje, a ja i ti mozemo da pricamo sta nam pada na pamet.................Eto Pajo, to je to................