Izvini Zoki,ZokyNBGD":2wyz6s02 je napisao(la):ne razumem ovo oko održavanja, da li kad kupite nov automobil menjate filtere, ulje i vozite ga na servise? ili vam je skupo pa se posle čudite što je loš i što ne možete da dobijete dobru cenu za njega.
evo pomažemstanisa":ovswae7k je napisao(la):....Eh, sad bih te zamolio da mi objasnis, kako mi koji "obaramo" cenu, to radimo preko vas koji ste vec kupili stanove.
Sta mi to treba da kazemo pa da cena stvarno i padne.
Ajde molim te pomozi nam, pa da se i mi "skucimo".
stanisa, koji deo ti nije jasan? ja prilično znam šta pričam i pišem, ali kad vidim da ti komentar od 10 reči moraš da edituješ onda ti pitanje pada u vodu.stanisa":sx1ba7n1 je napisao(la):Izvini Zoki,ZokyNBGD":sx1ba7n1 je napisao(la):ne razumem ovo oko održavanja, da li kad kupite nov automobil menjate filtere, ulje i vozite ga na servise? ili vam je skupo pa se posle čudite što je loš i što ne možete da dobijete dobru cenu za njega.
jesi li siguran, da sigurno znas sta govoris.
Cobretti, za sve si u pravu, uglavnom se slažemo, ali 0.3-0.4 evra figurira od početka prodaje, proverio sam, svi imaju dvolist na kojem to piše, jbg verovatno si redak slučaj da nisi dobio, a još ređi da su te ubeđivali u 1000 dinara. Meni su i u razgovoru pominjali evre, pa smo preračunavali u dinare i saglasili se da nije mnogo. Kako god da okreneš ako si stan platio 120.000 ne može godišnje da te izađe više od 290-300, odakle ti 400 evra?Cobretti":1emhm2i2 je napisao(la):JA kad kupujem auto raspitam se o troskovima odrzavanja, i procenim da li mi odgovara ili ne.
Za ovaj auto sam se isto raspitao oko troskova, pa je ispalo drugacije...
Da mi neko kaze placaces redovan servis 100 evra, pa posle istrci sa racunom od 300 evra, naravno da bih se osecao prevarenim.
Pricao bi to drugima da znaju sta da ocekuju za svoj novac.
A te teze kosta 120.000 evra, pa zar ti je mnogo 400e godisnje, generalno ne piju vode. Pa i Audi A8 se sada radi sa ekonomicnim 2.0 TDI motorom, da bi puniše stedeli, ako vec prebacujemo na automobilsku ravan...
A lose kritike necega ne mogu da uticu na dizanje vrednosti te stvari, to je svakome jasno.
Ko hoce da kupi stan i ima mozga, pa je pare nekako stekao, verovatno ce znati da na internetu pogleda iskustva ljudi o proizvodu.
šta se tebi desilo?stanisa":2k7xvu1w je napisao(la):Pa Zoki,
"NISTA MI NIJE JASNO", a komentar je u potpunosti promenjen, zato je editovan.
Na primer, kakve veze ima "nov auto" sa "skupim uljem", a tek da je zato taj "auto los"(zato sto je ulje skupo) i onda ga prodajete i jos uz to sve, ni cenu ne mozete postici koju ste zeleli. :lool:
A "POSEBNO MI NIJE JASNO" :bash: kakve veze ima skupo ulje, novo auto, losa prodaja novog auta (ispod svake cene) :lool:
radi skupog ulja, sa ovim "DJAVOLJIM GNEZDOM".
Ma od vas je i @bog digao ruke, zar to samo po sebi ne govori dovoljno???
izvini, a ko se uvalio u poslove održavanja? na kraju će ispasti da je EC Harris ustvari Deltina firma preko koje ovi izvlače lovu?!Cobretti":rscw5zqk je napisao(la):Evo jel sad jasno koliko im je stalo da se uvale u poslove "održavanja" kompleksa, kad i o tome pisu izmisljenje clanke, koliko ja znam niko jos ne plaća to održavanje, ali je bitno da se to ponavlja kao mantra.
Održavanje nema ALTERNATIVU !
I ja sa nestrpljenjem ocekujem tu skupstinu i kako ce se sve to dalje kretati.nenad78":3hy76hae je napisao(la):Od prvog dana (čitaj: moje prve posete prodajnom paviljonu), preko potpisivanja ugovora i do danas (čitaj kao: nalaženja lifleta o održavanju kompleksa u poštanskom sandučetu) se pominje cifra od 0.3 do 0.4€ za održavanje kompleksa. Kasnije je rečeno i da je cena održavanja 4€ po garažnom mestu...
U mom slučaju ovo se svodi na oko 23.5€ mesečno što i nije ništa strašno bude li sve radilo kako treba.
E, da... Na oglasnoj tabli u zgradi je isto okačeno šta sve podrazumeva redovno održavanje (opis radova, broj godišnjih "prolazaka" po stavkama, ovo-ono, ...) tako da kad uporedim sa tim spiskom 280€ i ne izgleda tako mnogo na godišnjem nivou (a možda i izgleda kad treba poplaćati kredite, račune, poreze, registracije, jesti nešto, obući se, otići na odmor...).
Inače, još uvek, kod mene u zgradi niko nije sazivao sastanak Skupštine zgrade.