Jel moze nesto vise o ovome? Bas me zanima kako ce to regulisatiCobretti":2y0iwnau je napisao(la):Danas istaknuto obavestenje, da ce pauk da kupi neporopisno parkirana vozila.
Za rolo vrata stvarno nemam komentar.
Jel moze nesto vise o ovome? Bas me zanima kako ce to regulisatiCobretti":2y0iwnau je napisao(la):Danas istaknuto obavestenje, da ce pauk da kupi neporopisno parkirana vozila.
Za rolo vrata stvarno nemam komentar.
Ja sam zato i naveo da bi bilo najbolje da kafica nema - na rolo vrata sam skroz zaboravio, to je skroz nedopustivo. Ne zato sto meni licno smeta, nego zato sto da ja tako nesto uradim, kao sto si naveo, na primer u hodniku ispred svog ulaza, stiglo bi 10 inspekcija da me rascereci.privremeni":1fjjgbri je napisao(la):Ne razumem kako (pogotovo stanarima) to može da bude ok?
Pa to i jeste problem. Stoji na uglu ali sa obe strane i za jednu i za drugu ulicu. Potpuno sumanuto. Napravili su bulevar koji uopšte nije iz jednog dela a pri tom su osakatili dve ulice sa dva različita i veoma smislena naziva. Iako te table stoje odavno, niko to nije prokomentarisao što mi je bilo čudno s obzirom da pola Belvila živi u ovoj novoj/staroj ulici. I to su se ljudi tek uselili. Pretposatavljam da samo što su u LK upisali Đorđa Stanojevića ovi doneše novo ime.Erysimum Cheiri":1fuo8qkq je napisao(la):Vec odavno stoji tabla Bulevar Crvene Armije na uglu Dr. Agostina Neta i Djordja Stanojevica.
Meni je skoro svaki mesec to stizalo,ali obično onda par dana kasnije stigne regularan račun. Bez penala,sa pomerenim rokovima za tih nekoliko dana. Valjda su ona vrata gde su brojila bila zaključana.Erysimum Cheiri":p2sxz8cd je napisao(la):Sto se tice struje - da li je jos nekome stiglo obavestenje da EDB nije mogao da ocita brojilo i da se javite na neki broj telefona? Da li ce sledeci put da mi ocitaju sve zbirno ili ce da mi klepe neki penal?
Vec odavno stoji tabla Bulevar Crvene Armije na uglu Dr. Agostina Neta i Djordja Stanojevica.
Stići će. Meni je infostan prvi put poslao u maju račun,od januara do aprila retrogradno sa rokom dospeća za 15.07 + redovni za maj.belgrey":bq1m8bpd je napisao(la):Da li zna neko šta je sa računima za infostan i telefon. Ništa ne stiže.
Vlasnik "Mimisa" je ugradio rolo vrata, a vidim da je dodato i malo spustenog plafona duz vrata sa unutrasnje strane. Sve to mi deluje kao prvi korak ka zastakljivanju tog dela prolaza na jesen...privremeni":142egqjx je napisao(la):Kafić je u smislu dizajna, po mom mišljenju, skroz "cheap".
No, to je manji problem - meni je situacija u kojoj je vlasnik ladno ugradio rolo vrata, tako da može da i bukvalno mazne pola hodnika totalno ludlilo! Jedna je stvar držati stolove van kafića, a druga držati pola hodnika zatvorenim po želji...
Tri kule (Krin, Lala i Ruža) vode se u ulici Đ. Stanojevića iako su fizički u ulici Dr. Agostina Neta. Verovatno te to zbunjuje. Pretpostavljam da je cela ulica Đ. Stanojevića preimenovana u Bul. C. Armije a Dr. Agostina Neta zadržava svoje ime.belgrey":cnslf7ly je napisao(la):Pa to i jeste problem. Stoji na uglu ali sa obe strane i za jednu i za drugu ulicu. Potpuno sumanuto. Napravili su bulevar koji uopšte nije iz jednog dela a pri tom su osakatili dve ulice sa dva različita i veoma smislena naziva. Iako te table stoje odavno, niko to nije prokomentarisao što mi je bilo čudno s obzirom da pola Belvila živi u ovoj novoj/staroj ulici. I to su se ljudi tek uselili. Pretposatavljam da samo što su u LK upisali Đorđa Stanojevića ovi doneše novo ime.Erysimum Cheiri":cnslf7ly je napisao(la):Vec odavno stoji tabla Bulevar Crvene Armije na uglu Dr. Agostina Neta i Djordja Stanojevica.
Da li će sad i sve table na zgradama sa ispisanim starim nazivom ulice biti zamenjene? Da li je neko iz Belvila uopšte obavestio stanare da je došlo do promene imena ulice? Da li je ijedan račun stigao sa novim nazivom ulice?
Ne sumnjam uopste da ovi iz Bloka 67 zovu pauka misleci da ce tako naterati ljude da kupe parking mesta... Kao sto sam vec rekao sve to sa parkingom je zesci promasaj, jer evo sada kada je i Seboj useljen parkingu sa unutrasnje strane nema NI JEDNOG vozila (osim jedne 206-ice koja tu stoji jos od vremena kada je ulaz bio slobodan). Ponekad se pojavi Beovrtov pick-up i auto ovih iz Gradine i to je to.Djoxy":279k0dw7 je napisao(la):Inače "Parking Servis" se ne šali,evo videh pauka i pandura kako kupe sa trotoara oko naselja.
evo šta o tome piše na http://www.alo.rs/vesti/26981/Crvena_armija_ponovo_u_BeograduVračar":hodmty22 je napisao(la):Tri kule (Krin, Lala i Ruža) vode se u ulici Đ. Stanojevića iako su fizički u ulici Dr. Agostina Neta. Verovatno te to zbunjuje. Pretpostavljam da je cela ulica Đ. Stanojevića preimenovana u Bul. C. Armije a Dr. Agostina Neta zadržava svoje ime.
Ja sam pre nedelju dana upisao u ličnu kartu(staru) Đorđa Stanojevića(jorgovan). Da je promenjeno valjda bi ovi iz MUP-a reagovali.privremeni":1pmnj4ey je napisao(la):evo šta o tome piše na http://www.alo.rs/vesti/26981/Crvena_armija_ponovo_u_BeograduVračar":1pmnj4ey je napisao(la):Tri kule (Krin, Lala i Ruža) vode se u ulici Đ. Stanojevića iako su fizički u ulici Dr. Agostina Neta. Verovatno te to zbunjuje. Pretpostavljam da je cela ulica Đ. Stanojevića preimenovana u Bul. C. Armije a Dr. Agostina Neta zadržava svoje ime.
"ulica koja počinje od Milutina Milankovića u Novom Beogradu, a završava se spojem sa ulicom Jurija Gagarina i prolazi kroz stambeno naselje ‚‘Belvil‘‘ zvati Bulevar Crvene armije."
Po tome ispada da se Đorđa Stanojevića od rodića do raskrsnice na kojoj je BOP verovatno i dalje zove Đorđa Stanojevića, da je Agostina Neta sada prepolovljena i to je parče od pruge do pomenute raskrsnice, a novi Bulevar Crvene armije je od raskrsnice sa III bulevarom (Milutina Milankovića), prema raskrsnici, tu mota levo i uliva se u Jurija Gagarina.
Nagradno pitanje: kako se zove ulica koja deli, (ili spaja ) novo cigansko naselje i Belville? Ona normalna na Jurija Gagarina koja ide prema Milutina Milankovića.
Odlicno, jos da krenu da nose vozila unutar zgrada u lepezi.Cobretti":27103h21 je napisao(la):Pauk nosi vozila sa trotoara, informacija iz prve ruke.
Danas ih je drugar u Ruzi,jedva zaustavio kad su krenuli da mu podizu auto.
Stvarno ni meni nije jasno sta se to desava sa parkingom ispred zgrada... Pogotovu zbog toga sto se sada, uz kupljen stan, navodno dobija "gratis" po jedno parking mesto ispred zgrade, kako mi je receno u Prodajnom paviljonu pre nekih mesec i po dana. Ne znam od kada vazi ova "akcija" i da li je i vama koji ste vec kupili stanove to nudjeno, ali mislim da tu definitivno nesto nije OK.Erysimum Cheiri":247kax35 je napisao(la):Ne sumnjam uopste da ovi iz Bloka 67 zovu pauka misleci da ce tako naterati ljude da kupe parking mesta... Kao sto sam vec rekao sve to sa parkingom je zesci promasaj, jer evo sada kada je i Seboj useljen parkingu sa unutrasnje strane nema NI JEDNOG vozila (osim jedne 206-ice koja tu stoji jos od vremena kada je ulaz bio slobodan). Ponekad se pojavi Beovrtov pick-up i auto ovih iz Gradine i to je to...
Izgleda da nema sale! Danas sam video obavestenje u ulazu u Zumbul, na kojem pise da ce od 09.08. Parking servis redovno odvoziti nepropisno parkirane automobile... Izgleda da je taj deo najkriticniji, jer se dosta ljudi parkira direktno na ulici i trotoaru ka GSP garazi.Cobretti":247kax35 je napisao(la):Pauk nosi vozila sa trotoara, informacija iz prve ruke.
Danas ih je drugar u Ruzi, jedva zaustavio kad su krenuli da mu podizu auto.
Klime su ugradjene pre vise od 2 godine i garancija na njih je istekla, znaci pocetak garancija nije trenutak kada smo preuzeli kljuceve. Barem je kod mene u ulazu bila takva situacija ali znam da su bili fer i da su popravili kvar uz napomenu da je garancija istekla.Anabela":zo66dsew je napisao(la):Koliko Belvillu treba dana da popravi klimu koja kaplje? Juce je prijavljen kvar....