privremeni
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 23.12.2009.
- Pohvaljen
- 4
_obavezno_ zameni bravu.
(kupi novu ili zameni sa komšijom od poverenja )
Kako si ovo ozbiljno napisao...privremeni":23sedztb je napisao(la):_obavezno_ zameni bravu.
Ako se brava zakljucava tako da se kljuc okrece cetiri puta, ne mozes prekinuti zakljucavanje posle drugog puta i izvuci kljuc. Ne s mojim kljucevima, i to je slucaj sa obe brave. Ne mozes npr. jednom okrenuti kljuc i izvuci kljuc, ako se brava zakljucava dvaput. Mora da se ide do kraja.pufna69":2dn7hns8 je napisao(la):uz moja blindirana vrata sa italijanskom sigurnosnom bravom su stigla 4 kljuca: 3 tzv normalna i 1 tzv majstorski..... 3 normalna otkljucavaju i zakljucavaju 4 puta a 1 majstorski otkljucava i zakljucava samo 2 puta.... dakle, postoje 3 opcije: 1: ako se zakljuca majstorskim onda se moze otkljucati normalnim..... 2: ako se zakljuca normalnim samo 2 puta i dalje se moze otkljucati majstorskim i 3: ako se zakljuca normalnim 4 puta ne moze se otkljucati majstorskim......
majstorski dakle funkcionise sve dok se normalnim zakljucava samo 2 puta....
takodje mi je receno da pazim da ne izgubim ove kljuceve jer se kopije ne mogu napraviti... onda mi je neko drugi rekao da se ipak sve moze napraviti.... verovatno se kopije ne prave tako lako i kod svakog bravara i/ili kostaju jako puno.......
mislim da je zamena ovih brava relativno komplikovan postupak jer one zakljucavaju bocno i gore i dole (u metalni ram) ako sve rade kao moja... dakle morala bi se vrata "otvarati" da bi se taj mehanizam unutra zamenio, jer izgleda da je brava vezana za mehanizam......mozda i gresim
Lepo napisano, samo sto je meni teta vratila orginal ugovora, u zamenu za overenu fotokopiju, par nedelja kasnije...šegirl":1tmmxt12 je napisao(la):@
I DA NAPOMENEM, VODI RACUNA DA IMAS I ORIGINALE I OVERENE KOPIJE (OD STRANE SUDA) SVIH DOKUMENATA KOJI SE TRAZE KAO I TO DA NIKAKO NE DAJES ORIGINAL UGOVORA O STANU "LJUBAZNOJ" TETI POSTO JE MENI HTELA DA UZME BEZ PROBLEMA....A INACE SE NISTA NE VRACA.
POZZ
I kada smo kod postanskih sanducuca, jedan isti kljuc za vise njih!! Pa ko bi zeleo da mi uzme racune??? Nema veze.šebojac":yocxh4i9 je napisao(la):apropo price o kljucevima, proverite sanduce postansko i gle...1 od flajera je od Motture (proizvodjac instaliranih brava) ciji naslov izricito kaze "profesionalna i strucna zamena svih Mottura brava, cilindara itd. sa sve slikom cilindra i kljuceva koje smo dobili