Belima ili Servisnom centru.Kome se prijavljuju neregistrovana vozila na javnoj površini?
Нек се паркирају у гаражи где је 70% места празно.Oko Pinkija se ovako parkira poslednjih 15g (koliko se ja secam).
Vecina ovih automobila ne smeta pesacima, eventualno automobilima posto se ulica "suzila" na 1 traku (pored gimnazije) zbog bocnog parkiranja.
Ova slika koju si ti okacio je uz Poloprivredni fakultet. Steta sto su unistili zelenilo ali to je slepa ulica, i da stanu u 2 reda nece smetati nikome dokle god iz garaze moze da se izadje.
Problem nedostatka parkinga su resili tako sto ce veoma fino naplacivati parking na sat 150 RSD ili dnevnu od 1.500 RS, a da ne pricamo o mesecnoj ponudi od 16.000 RSD
Gomila profesora, studenata, zaposlenih koji su ranije parkirali na platou (sto nije bilo previse lepo i prakticno) sada vise nemaju ni njega kao opciju.
Slaba vajda, prijavio više puta i nikada nisu izašli. Eto kola još neregistivana stoje na javnom parkingu i "čuvaju mesto"
Komša je čak u međuvremenu dovezao još jedan.
Zapravo su najbahatiji oni koji misle da su bolji samo zato sto ne voze golfa ili skodu. Takvi i u ostalim segmentima zivota imaju sklonost se dozive vrednijim od drugih jer su oni nesto sto ovi drugi nisu. Ne znam spadas li u takve.Najbolji su ovi bahati u Golfu ili Škodi... Indijanci, prvo neka kupe normalan auto, pa neka glume krimose.
Zapravo su najbahatiji oni koji misle da su bolji samo zato sto ne voze golfa ili skodu. Takvi i u ostalim segmentima zivota imaju sklonost se dozive vrednijim od drugih jer su oni nesto sto ovi drugi nisu. Ne znam spadas li u takve.
To je ono kad selja kompleksas sa ustekanih 2000e kupi auto pa mu sada svi ovi sto idu biciklom dodju kao neka inferiorna sirotinja, sta ce uopste na putu sa nama koji imamo kola.
Uf to je jako loše osmišljen prilaz kružnom toku... Lagao bih kad bih rekao da ne radim i ja to isto... Intuitivno deluje da moraš da priđeš bliže od te stop linije da bi se uključio, a zapravo je jako nebezbedno.
nije, nego je iz krajnje leve trake krenuo da se iskljucuje a gospodja sa skodom iz pravca zemuna to nije ocekivala kada je uletela u KT, e sad ona je vec usla i bila u krajnjoj desnoj traci, on je sekao 2 trake da izadje
Jel ovaj ušao u kontra smer u kružnom toku ili mi se čini?