molder
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.11.2007.
- Pohvaljen
- 2.855
Mislim da bi grad trebao ovde da stavi znak zabranjeno parkiranje osim za ekipu ace bosanca, cisto da ne bude zabunePogledajte prilog 186639
Redovan parking
Mislim da bi grad trebao ovde da stavi znak zabranjeno parkiranje osim za ekipu ace bosanca, cisto da ne bude zabunePogledajte prilog 186639
Redovan parking
Ako je tebi ovo prihvatljivo uz objasnjenje "sta ocekujes, ovo je Srbija", onda zaista sa tobom nema rezona diskutovati. Kad ti se sutra neko istovari pred vratima bas me zanima da li ces i dalje ostati pri ovakvom tumacenju pojava u ovom graduPonekad imam utisak kao da su neki ljudi ceo život živeli u inostranstvu i da su sada došli da obiđu zemlju svojih roditelja, o kojoj znaju samo da se nalazi na Balkanu i da je rodno mesto njihovih roditelja, a ne da celi život žive ovde.
Lekar udario dve devojčice na pešačkom, drugi vozač izašao iz automobila pa ga pretukao
Saobraćajna nezgoda u kojoj su povređena dva deteta, ali i fizički sukob u kojem je teške povrede zadobio vozač koji ih je udario automobilom, dogodili su se sinoć u Ulici Marka Čelebonovića na Bežanijskoj kosi.nova.rs
Narod treba da stane iza ovog čoveka... Ovo nije nasilje već vaspitavanje...
On ih navodno nije video od vozila koje je bilo pored njega u traci i pokušao je da izbegne udarac, ali nije uspeo.
i izuzetno sam cenjen u drustvu, takoreci idol mladih i starih
Ovo je tipična situacija u Beogradu.... Staneš nekome da prođe na pešačkom, a ovaj pored tebe proleti preko pešačkog i zamalo pokosi pešake... Očigledno je ovaj "mladi doktor" malo nervozan, pa mu auto u susednoj traci koji je stao ispred pešačkog nije dovoljan signal da nailaze pešaci. Glupo je opravdanje da ih nije video od vozila u susednoj traci koje se zapravo zaustavilo da propusti pešake.
Zasadti tu 3 jelke ograditiОмиљено место за бахате инвалиде у мозак, преко пута моје зграде (на Бежанијској коси) улица Виктора Новака код броја 1, и угао са Рашка Димитријевића
05.01.2024.
Pogledajte prilog 186728Pogledajte prilog 186729
20.01.2024.
Pogledajte prilog 186730Pogledajte prilog 186731
Što mora dekica? Evo, mene nije mrzelo da jednom siđem sa sedmog sprata, kad sam sa terase videla jednog koji se parkirao na travi (a bilo mesta i bio praznik, zona se nije plaćala uopšte) i polomim mu oba brisača. I ostavim mu poruku na papirčetu, sve probrane reči.Dok im jednog jutra neki dekica ne popizdi, pa izgrebe 50 auta šrafcigerom...
Gago, cosak u Raska Dimitrijevica je takav, ukljucujuci i 2 kod MUP-aОмиљено место за бахате инвалиде у мозак, преко пута моје зграде (на Бежанијској коси) улица Виктора Новака код броја 1, и угао са Рашка Димитријевића
05.01.2024.
Pogledajte prilog 186728Pogledajte prilog 186729
20.01.2024.
Pogledajte prilog 186730Pogledajte prilog 186731
Što mora dekica? Evo, mene nije mrzelo da jednom siđem sa sedmog sprata, kad sam sa terase videla jednog koji se parkirao na travi (a bilo mesta i bio praznik, zona se nije plaćala uopšte) i polomim mu oba brisača. I ostavim mu poruku na papirčetu, sve probrane reči.
A nisam dekica. Ni bakica.
Поштовани, достављамо Вам одговор Комуналне милиције у вези Вашег питања за паркинг у Краља Милана испред споменика цару Николају II Романову: У вези поднеска достављеног комуналној милицији Секретаријата за инспекцију, надзор и комуникацију, преко Сектора за комуникацију дана 18.01.2024. године, који се односи на питање да ли је дозвољено паркирање на тротоару, у улици Краља Милана, испред споменика цару Николају II Романову, обавештавамо Вас да комунални милиционари, у складу са овлашћењима прописаним Законом о комуналној милицији („Службeни гласник РС", број 49/19) и Одлуком о комуналној милицији („Сл. лист града Београда'' бр. 101/2019 и 83/2022) предузимају мере у циљу спречавања непрописног паркирања на јавним површинама и површинама у јавном коришћењу. Чланом 23. Одлуке о комуналном реду („Службени лист града Београда“, бр. 10/11, 60/12, 51/14, 92/14, 2/15, 11/15, 61/15, 75/16, 19/17, 50/18, 92/18, 118/18, 26/19, 52/19, 60/2019, 17/2020, 89/2020, 106/2020, 138/2020, 152/2020, 40/2021, 94/2021, 101/2021, 111/21, 120/2021, 19/2022, 96/2022, 109/2022, 41/2023 и 65/2023), одређене су јавне површине на којима је забрањено кретање, заустављање или паркирање возила, међу којима су: дeо тротоара који нијe обeлeжeн за паркирањe, односно паркиралиште изван границe обeлeжeних паркинг мeста, мeсто на коме би сe онeмогућио или отeжао приступ другом возилу ради паркирања или излазак возила са паркиралишта, колски улаз, односно излаз из зградe или дворишта, саобраћајна трака или трамвајска баштица намeњeна искључиво за крeтањe возила јавног прeвоза путника, као и заустављање, паркирање или остављање возила којим се омета коришћење пешачке комуникације, прилаз објектима, коришћење противпожарног пута, колског пролаза између стамбених зграда, интерне саобраћајнице и слично, и др. Грађани пријаве поводом непрописног паркирања возила могу упутити сваког дана позивом броја Сервисног центра града Београда: 11-0-11, у времену од 00-24 часа или путем електронске поште: servisnicentar@beograd.gov.rs, по којима ће комунални милиционари поступити у најкраћем могућем року и у складу са затеченим стањем предузети мере на које су овлашћени, уз напомену да патрола може предузимати мере из оквира своје надлежности само уколико, у тренутку контроле, на лицу места уочи нарушавање комуналног реда
Одговор Комуналне милиције: Патрола комуналне милиције извршила је контролу пријављене локације и том приликом нису затечени наводи из пријаве.
Zamooio bih da sledeći put patrola Komunalne milicije potkrepi svoju tvrdnju fotogarfijom i vremenom kada su kontrolisali predmetnu lokaciju
Ako je tebi ovo prihvatljivo uz objasnjenje "sta ocekujes, ovo je Srbija", onda zaista sa tobom nema rezona diskutovati. Kad ti se sutra neko istovari pred vratima bas me zanima da li ces i dalje ostati pri ovakvom tumacenju pojava u ovom gradu
NIsam jutros stigao da slikam majstora koji je u garaži Obilićev venac stao na onaj plavi deo između dva spojena invalidska mesta, koji je pritom jasno obeležen. Šta će invalidima taj prostor, oni umeju da ulaze i izlaze kroz šiber.
Предлагао сам комшијама из те зграде да засаде живу ограду, али само одмахују руком !Zasadti tu 3 jelke ograditi
Pa zato što i te komšije parkiraju tu. I ja bih isto hteo da postavim stubiće u svom kraju na trotoarima, ali to prvi ovi iz zgrade ne bi hteli jer se i oni parkiraju tu. Jednostavno smo prebukirani sa automobilima. Po 3 automobila ima u porodici sad, toga nije bilo ranije.Предлагао сам комшијама из те зграде да засаде живу ограду, али само одмахују руком !