Pod hitno treba da se pooštre tehnički pregledi, očigledno imamo previše automobila i previše samoživosti.
Nema od toga nista. Mene vrate sa tehnickog posto mi je sijalica za skretanje bela a treba da bude narandzasta (otpala farba u medjuvremenu), dok drugar lagano registruje auto sa prilicno naprsnutom soferkom. Isto tako se lagano registruje auto bez dpf-a. Ako bi to ukinuli ne bi izaslo na ulicu 50% automobila a naravno da im odgovara da dobijaju tolike pare od registracije.Pod hitno treba da se pooštre tehnički pregledi, očigledno imamo previše automobila i previše samoživosti.
U 90% slučajeva ovakve egzibicije sa štekanjem parking mesta rade oni koji voze maks 5 godina star auto. Tvoj predlog ništa ne bi rešio, realno.Pod hitno treba da se pooštre tehnički pregledi, očigledno imamo previše automobila i previše samoživosti.
Staviće trafikuGde se izmeštaju i šta će onda biti na tom mestu posle njih?
Ceo koncept BGH2O je Turbo Folk....imam para al nemam ukusa
Poluprazan parking u Galeriji ali mozak mora da unese auto u ulaz i parkira na mestu za invalide.
Sent from my iPhone using Tapatalk
evo jedan koncept ljudi što bi se reklo koji odrastaju na pinku i onim idiotskim rijalitijima... Šta mi se desilo danas.Ceo koncept BGH2O je Turbo Folk....imam para al nemam ukusa
Gradska gospoda/gospodje...evo jedan koncept ljudi što bi se reklo koji odrastaju na pinku i onim idiotskim rijalitijima... Šta mi se desilo danas.
Zovem lift, ( ja, žena i kolica sa bebom )
otvara se lift a unutra dve žene sa dva deteta ( nekih 10ak godina )
deca skaču u liftu i pokazuju neke borilačke veštine izmedju sebe.
Pošto u galeriji ima po 4-5 lfitova, stojiš negde na sredini pa kreneš koji ti se otvori. Dok sam došao do otvorenog lifta gde sam video dotične ljude, jedna žena je već drndala ono dugme da se zatvore vrata. Kolica sam krenuo da ubacujem u lift a ona stoji i drnda ono dugme.
Ja prosto rekao ej ej ej pošto su vrata već krenula da se zatvaraju.
Ona: pa nisam vas videla nemam oči na ledjima
Ja: pa da niste stiskali dugme da se zatvori možda biste i videli
Ona: ona krene nešto da se dere
Ja: ja sebi kažem, oj kako smo nervozni danas
Ona: opet nešto se dere
Ja: možda prosto da se izvinite, što ste to uradili
Ona: mi to u Beogradu ne radimo, ne znam kako kod vas u unutrašnjosti?
... posle su krenule i dalje da se deru i na kraju me nazvale seljačinom i kako će obezbedjenje da pozovu
tipičan razgovor verovatno ovih sa zadruge....
Ceo istočni deo grada je kasaba iz 19. veka steroidima narokana da služi potrebama i svrsi grada u 21. veku.
Има овде још много ставки за додати, али ја ћу само неколико које ми баш парају очи:Ma generalno sve počinje da liči na Kairo. Svakog dana uočim bar 200 prekršaja koji su sada postali ko dobar dan i sem zaluđenika poput mene, niko drugi ih više ni ne primećuje.
Vožnja preko ivičnjaka,
vožnja po zelenoj površini,
obilaženje kolone na semaforu krečući se u suprotnom smeru da bi se uradilo skretanje u ulicu desno,
zadržavanje na raskrsnici,
prekoračenje brzine (sve ga manje ima po gradu zbog gužvi, ali čim je ulica duža a rastrećenija, kreće zaletanje)
neodržavanje rastojanja,
nedavanje migavaca,
zaletanje pred pešački i KROZ pešački, čak i kada na njemu ima pešaka,
polukružna gde im mesto nije (čak i ako nema znak zabrane, ali ima zdrav razum i propisi koji kažu da je tu neprimereno ili opasno)
nepropisno parkiranje na 100 različitih načina i sa 100 različitih ometanja drugih,
zaustavljanje na kolovozu ili trotoaru...
Ovako loše nikada nije bilo, čak ni 90ih. Grad se u svakom aspektu sve više pretvara u Kairo. A to je jedan od najodvratnijih i najdisfunkcionalnijih gradova na planeti.