Meni ovo sto vi kacite cesto izgleda kao prilicno kulturno parkiranje u odnosu na ono kako je stanje kod mene. Neverovatna je bahatost ovde, vlasnici nelegalnih zgrada, nikad uknjizenih, koji su vise godina krali struju,(mozda i sada to rade) prefarbali u zuto, regularna parking mesta, svaki dan pakirani gde zele, samo ne na mestima koja su za to odredjena, sada su uveli novitete u bahatosti, doneli su montazne znakove koji obelezavaju radove, pa ih onda postavljaju po parking mestima, kojih ionako na prste mozes izbrojati, da bi sebi sacuvali prolaze do nelegalnih parkinga. Ne vredi ni sto placamo parking zonu, kada oni stavljaju te prepreke po mestima koja su predvidjena i obelezena za parkiranje. Danima to niko ne vidi, nijedan od zapolenih iz parking servisa NIKADA to nije prijavio, ako to ja ne uradim, moje stare komsije, kojih je ostalo malo, nece to ni prijaviti, cutace, a ovi novi ne znam, verujem da ce se uskoro upucati (ili nesto iz tog repertoara) medjusobno, kada naidju na sebi slicnog (takvi su sada i vecina) a stavovi im se razlikuju. Ovde mozes siguran sam da dobijes batine ili pretnje ako se regularno parkiras na oznacenom parking mestu, a nekome od njih to ne odgovara i smatra da to nista nevalja.
Sve to sam prijavio Beokomu, evo 5 dan zaredom, nista..
Prinudjeni smo da naucimo da zivimo u divljoj sredini, a prodaju nam cvece.