milos.tro
Professional
- Učlanjen(a)
- 24.12.2013.
- Pohvaljen
- 21.870
direktor":1h89mgq6 je napisao(la):To da malo podsjeti i potstakene na akciju moglo bi se to skoro desiti u bg
Misliš ovako :laugh:
direktor":1h89mgq6 je napisao(la):To da malo podsjeti i potstakene na akciju moglo bi se to skoro desiti u bg
cgmiki":20e1ibqn je napisao(la):Увек "паук". Питају шта, где и пошаљу возило.
Erysimum Cheiri":3qpzhpgr je napisao(la):cgmiki":3qpzhpgr je napisao(la):Увек "паук". Питају шта, где и пошаљу возило.
A jel isti broj za ceo grad? I koji je kontakt?
Зато што је "злоупотребила" поруку. Фазон, хумана сам, а уједно и бахата :kafa:loyola":1hgrjq3h je napisao(la):A zasto se nadas?
milos.tro":ywnz9033 je napisao(la):Politika 23.5
milos.tro":j9g7fs6z je napisao(la):Politika 23.5
dzonihsv":338a04xv je napisao(la):^ Trebalo bi da je ovo - http://binged.it/1tweoh9
Prolazio sam bajsem tuda (drumom) prošle godine i znam da mi je nešto zapalo za oko.
Bulevarac":18cs15vo je napisao(la):Samo da javim da je ovde na Zvezdari deo kod sportskog centra Vracar, totalni haos sa parkiranjem, bahatost na sve strane.
Nastavlje se otimanje javnih parking mesta, koja pripadaju 3 zoni, koje placamo i pretvaraju se u privatna, koja zauzimaju i trotoar jer su okucnice premale. Pocupani su stubici na coskovima, neke su bili postavljeni opet na moje insistiranje, pa su opet pocupani, ne bi li se parkirali besplatno na samom cosku. Javna parking mesta koja pripadaju zoni su celog dana zauzeta preprekama, da se onemoguci regularno parkiranje, a omoguci neregularno u delu okucnice i trotoara. Na samim raskrsnicama (Kajmakcalanska, Vojvode Supljikca, kod kafane Zaplet) mesecima stoje parkirana vozila, neka od njoh nemaju ni tablice. Uglavnom kraj nekada poprilicno uredjen je postao bahato naselje primitivaca koji svoju moc crpe iz korumpiranih institucija koje im sve to tolerisu ili cak i omogucavaju resenjima koja ne postuju zakon. Ne cudi zasto vecina mladih i dalje gleda da sto pre ode odavde, i ja ih svim srcem u tome podrzavam.