U mojoj ulici danas ukinuta jos 2 javna parking mesta, koja pripadaju zoni, a umesto njih postavljena 2 privatna paking mesta, koja su smestana u okucnicu zgrade. Sirina te okucnice je isto oko 4m, sto je nedovoljno da se formira parking mesto, zakon propisuje minimum 4.8 metara plus, pa se opet blokira trotoar za kretanje, jer im se vozila nalaze delom na trotoaru. Opet su u pitanju crni audiji, bmwx3.. Nastavlja se unistavanje Zvezdare, ali i drugih delova grada, tako sto se trotoari blokiraju za kretanje resenjima sekretarijata za urbanizam koja ne postuju zakon. Sve to sam prijavio Beokomu, ali nista mi nisu odgovorili ni posle mesec dana, iako sam ih zvao, i siguran sam da ih smaram sa mojim pitanjima, i da mogu najradije bi me prijavili miliciji za uznemiravanje, ali za sada to jos ne mogu da urade. Sve u svemu sluzbe su kao i prethodnih godina nesposobne, korumpirane a zasticene kao beli medvedi, tako da mozemo samo da se molimo kako ce grad izgledati u buducnosti, pa i drzava, jer zakoni nicemu i ne sluze, osim da se kaze da ih imamo.
O ovom, problemu sam pisao bivsem ali i sadasnjem gradonacelniku, obracao sam se studiju B, ali i B92, jer su oni navodno organizovali akcije koje vode racuna o starim ljudima, a kako su oni najvise pogodjeni ovakvim blokiranjem trotoara, smatrao sam da bi to trebalo da ih interesuje... nista mi nisu odgovorili.
Dok god imamo korumpirano pravosudje, policiju i medije, bice ovoga i tu izgleda nema spasa.