Duleja
Advanced
Nije staro sajmište jedini parking za odšlepana vozila, ima i jedan kod Ade, na primer. Možda još i negde drugde. Zato je preporučljivo da se zove MUP i pita, gde stoji moj auto, drugovi!?
kad si vec pomenuo zaustavnu traku, sta tacno predstavlja ona traka sa debelim isprekidanim linijama, kod npr SteCo-a?Гага":s11nj3bq je napisao(la):Па док те не лупи по глави (новчанику) човек се не опамети.
Надам се да ниси и да нећеш да возиш зауставном траком по делу аутопута кроз град
Гага":3vpy9q6b je napisao(la):Па док те не лупи по глави (новчанику) човек се не опамети.
Надам се да ниси и да нећеш да возиш зауставном траком по делу аутопута кроз град, цена је прилично велика и опака: 120.000,00 динара, 14 негативних бодова и 8 месеци одузимање дозволе. Од пријатеља рођак сад псује на све стране и јури везу, али нема шансе. Препоручио сам му да дигне готовински кредит код неке банке.
Само полако.
operic":ocj64vz2 je napisao(la):na kakve kamere mislis?
u kom smislu ne tolerisu? zaustavnu traku ili prekoracenje brzine?
astrodule":2441h98z je napisao(la):Koliko ja znam nema nikakvih kamera koje kažnjavaju između Gazele i aerodroma.
Postoje presretači, ali fiksne kamere mislim da ne.
Гага":1bnvb0h7 je napisao(la):Понављам, по ко зна који пут, да је на аутопуту, од наплатне рампе Бубањ поток до петље за Аеродром ограничење сво време од 80 км/час, наравно и у супротном правцу.