Videh jutros kad sam prolazio da je ograda razvaljena
Једини спас би била градња гаража и укидање одређеног броја паркинг места а у насељима где за гаражу нем места нова регулација промета како би се преобликовања улица и добио простор за паркинг места.Треба одмах уз ватрогасце послати и паук да им рашчипћава, евентуално да и ватрогасци добију камионе за одношење возила.
Jutros situacija u Zorana Đinđića i Milentrija Popovića ka gradu, ženska iz skroz desne trake krenula da skreće levo ka TC Ušće i ona trubi taksisti koji iz srednje ide pravo onim novim delom.Pošto sam ja, da kažem, perfekcionista kada vozim, uvek razmišljam i planiram koji su slledeći koraci. GLedam sve oko sebe, jako me nerviraju vozači koji ne planiraju gde će da idu pa im je sve jedno gde stoje, i pljuvaju na ostale učesnike u saobraćaju i stvaraju situacije u kojima može doći i do sudara.
Dajem primer raskrsnica takovska-cvijićeva. Ja uvek kada dolazim iz Takovske i skrećem tu levo, uglavnom idem pravo ka lidlu. Držim desnu traku i idem u srednju traku.
Izuzetno me nerviraju ljudi, koji znaju da skreću posle desno u B. Despota Stefana, i onda stanu u takovskoj u levu traku...
Juče jedan, zamalo što me nije opalio, jer on je hteo odma tamo desno da ide...
Pogledajte prilog 209471
To je već malo debilna, sivonjska metoda. Te stvari se ne rešavaju tako. Mrzi ih da više upregnu Parking servis, inspekcije i Belemude da rade svoj posao pa onda bezveze obavezuju svakoga ko kupi stan da kupuje i garažno mesto. I to ni manje ni više nego u Zemunu.Čuo sam da su u Zemunskim kapijama zabranili kupovinu stanova bez garaže. Mora u kompletu.
To je već malo debilna, sivonjska metoda. Te stvari se ne rešavaju tako. Mrzi ih da više upregnu Parking servis, inspekcije i Belemude da rade svoj posao pa onda bezveze obavezuju svakoga ko kupi stan da kupuje i garažno mesto. I to ni manje ni više nego u Zemunu.
Ne voze svi u Beogradu, niti svi nameravaju da imaju auto. Samim tim ta sivonjska mera je odraz čiste lenjosti i neukosti.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ženska zaustavljena zbog prekršaja u trenutku kad se hiljade automobila parkira na razdelno ostrvo u Bulevaru Oslobođenja.
Tiršova je jednosmerna u suprotnom smeru, verovatno misliš na Pasterovu? Inače od tih nesrećnika iz drugih gradova koji se totalno pogube, gori su mi ovi naši divljaci bez trunke tolerancije koji hoće da ih staru.Juče sam prelazio gazelu ka gradu oko 7. Pa to se ne zna ko gde ide. TAblice sve NS, ZR... Svi pogubljeni. Oko hrama u tirsovoj, ne zna se ko gde stoji, gde ko skreće... Jedan sa ZR kreće pravo iz tiršove ka hramu, staje na sred bulevara, 10 sekundi se razmišlja, pa skrenuo tamo ka komandi..
Kažnjena jer je koristila mobilni telefon tokom vožnje. Ok, ugrožavala je saobraćaj, a ovi natrpani ne ugrožavaju?Uzaludne su joj pretnje policajcu "vidimo se na Sudu". Ako je napravila prekršaj, okolni haos neće biti olakšavajuća okolnost, posebno ne na Sudu kroz nekoliko meseci...
To je već malo debilna, sivonjska metoda. Te stvari se ne rešavaju tako. Mrzi ih da više upregnu Parking servis, inspekcije i Belemude da rade svoj posao pa onda bezveze obavezuju svakoga ko kupi stan da kupuje i garažno mesto. I to ni manje ni više nego u Zemunu.
Ne voze svi u Beogradu, niti svi nameravaju da imaju auto. Samim tim ta sivonjska mera je odraz čiste lenjosti i neukosti. Kao ono kad Gungula reši problem poplavljenog Beograda tako što stavi znak da se ne vozi kroz podvožnjak.
Naravno da znam, bukvalno sam pisao o tome na istoj ovoj temi. Hteo sam da j.m. jednoj kravi koja to radi, ima dvorište sa betonom za 4 auta, a 2 izbacuje na ulicu, na već uzak trotoar. Pa su joj čak izgrebali jedan, što me prijatno bilo iznenadilo. Od tada je oladila i ređe ostavlja.Znaš koliko ima novogradnji po gradu gde im stoje prazne garaže, a stanari parkiraju ispred po ulici i trotoaru.
Može obavezno parking mesto ali sa normalnom cenom, a ne da parking mesto košta 30-40k.
Ne slažem se s tobom, to definitivno mora biti jedno od rešenja, neće rešiti problem ali će pomoći.
Alternativa koju imamo sad je da rentijeri ne kupuju parking, stanari parkiraju na drvetu, a parking mesta stoje prazna.
Što se tiče cene parking mesta, to je na kraju dana određeno tržištem kao i sve ostalo, ne znam kako naterati investitora da to prodaje po "normalnoj" ceni (na stranu što ne znam šta bi normalna cena bila).