Kažnjena jer je koristila mobilni telefon tokom vožnje. Ok, ugrožavala je saobraćaj, a ovi natrpani ne ugrožavaju?
Pročitaj ponovo moj post.
Kažnjena jer je koristila mobilni telefon tokom vožnje. Ok, ugrožavala je saobraćaj, a ovi natrpani ne ugrožavaju?
Da da, Pasterova Još bi da dodam da celom dužinom parkinga kroz ulicu, stanu 2 automobila izmedju drveća. Dosta je bilo koji to iskoriste pa stanu ukoso i zauzmu dva mesta...Tiršova je jednosmerna u suprotnom smeru, verovatno misliš na Pasterovu? Inače od tih nesrećnika iz drugih gradova koji se totalno pogube, gori su mi ovi naši divljaci bez trunke tolerancije koji hoće da ih staru.
Neće ništa pomoći.
Pogotovu dok je 30% parking mesta go k... mimo propisa i standarda i može da primi samo Smarta. To je isto JEDAN OD razloga zašto jedan deo ljudi ne kupi PM koje im se nudi. Jer ako imaju Škodu karavan a klackalica je em u ćošku, em je garaža ispod propisa, džaba njemu dobra volja kad nema kako da ubaci taj auto tu.
Obmanjuju vas jeftinim forama i izgovorima. U srži svega su profit investirorima i državno izbegavanje da rade svoj posao (a opet će uredno da nastave da vam uzimaju pare).
Pa nije odredjeno tržištem ako te neko primorava da kupiš po odredjenoj ceni. Ako već vezuješ kupovinu malo je suludo da neko za stan od 120k plati 30k parking mesto. Uglavnom pričano je već o ovome samo se ne sećam da li na ovoj temi.Što se tiče cene parking mesta, to je na kraju dana određeno tržištem kao i sve ostalo, ne znam kako naterati investitora da to prodaje po "normalnoj" ceni (na stranu što ne znam šta bi normalna cena bila).
U pravi su, ako gledamo ceo Beograd košta od 15k do 70kNe košta 30-40k.
Pa nije odredjeno tržištem ako te neko primorava da kupiš po odredjenoj ceni. Ako već vezuješ kupovinu malo je suludo da neko za stan od 120k plati 30k parking mesto. Uglavnom pričano je već o ovome samo se ne sećam da li na ovoj temi.
Apsolutno mi je ludilo da se napravi novo naselje i da se ne napravi ni jedno javno parking mesto. Pa kao da ti nikada niko nece doci u goste. Nikada kurir nece doci...
Pogledajte prilog 209781Prototip idealnog naselja.
Razumem, samo ne vidim drugi način da se to reši osim da država propiše koliko sme da košta parking mesto.
A šta je sa onima gde je greška već napravljena i nema opciju da ga skloni sa ulice? Zašto grad ne pravi garaže ili parking mesta?Napraviš propise, kontrolišeš njihovo sprovođenje, i onda kontrolišeš i sankcionišeš onoga ko ima auto i ima opciju da ga skloni sa ulice, a odbija da to uradi. Usput sankcionišeš one koji naprave zgrade a ne naprave dovoljno parking mesta, ili ih ne naprave po propisima.
Ako može da propiše koliko košta benzin, kolike kamate mogu da budu banci, koliko može da košta mleko onda može da propiše i cenu parking mesta jer time rešava i sebi problem.Razumem, samo ne vidim drugi način da se to reši osim da država propiše koliko sme da košta parking mesto.
liči kao vojvode vlahovića naseljegde je ovo?
Zavisi gde se parking nalazi ali ako je u blizini poslovnih zgrada onda se zna.ovo je nesto sto ima smisla, i sto bi nekako ocekivao da grada, koga vec da uvede kao normu.
ali opet ako ne kupuju ljudi garaze, onda ce ti isti ljudi koji zive tu da parkiraju, i onda ceo taj momenat za goste i druge sluzbe opet visi
a ako ne parkiraju ljudi iz tog objekta, parkirace iz nekog drugog, jer ovde stvari tako funkcionisu (vidim po svom bloku od kako su ga zonirali, toliko sada ima praznih mesta, da se pitas ko je bre sve tu parkirao nebitno koje doba dana ili noci?! edit: a pricam o novom beogradu, ne mogu da zamislim druge delove grada)
Apsolutno mi je ludilo da se napravi novo naselje i da se ne napravi ni jedno javno parking mesto. Pa kao da ti nikada niko nece doci u goste. Nikada kurir nece doci...
Razumem, samo ne vidim drugi način da se to reši osim da država propiše koliko sme da košta parking mesto.
Зашто би држава прописала максималну цену паркинг места, а не би прописала максималну цену квадрата стана? Стан је основна људска потреба и свакоме је потребан, а паркинг место није - нема свако аутомобил.Ako može da propiše koliko košta benzin, kolike kamate mogu da budu banci, koliko može da košta mleko onda može da propiše i cenu parking mesta jer time rešava i sebi problem.
Зашто би држава прописала максималну цену паркинг места, а не би прописала максималну цену квадрата стана? Стан је основна људска потреба и свакоме је потребан, а паркинг место није - нема свако аутомобил.