Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

krstaja ja sam se naravno salio... ja prijavljujem isto svaki dan, a i tu kod tebe sam prijavio par puta, mada sada redje prolazim tuda. video sam samo da su stavili one betonske kante da ne mogu vise da se parkiraju skroz do vrtica, to je pohvalno

mada kako je bilo prosle godine u bloku, sada je milina. vidim po tome kako se mnogo manje trubi :D

Da li komunalna milicija reaguje na prijave putem imejla Beokoma? Da li se kažnjavaju vozači za nepropisno parkiranje?

Da li komunalna milicija reaguje na prijave putem imejla Beokoma? Da li se kažnjavaju vozači za nepropisno parkiranje?
Ne reaguje ni na poziv telefonom. Dok oni dođu realno stanje se najčešće promeni i konstatuju da prekršilac nije zatečen.
Zvao sam ih jednom jer sam bio blokiran na parkingu, nisam dočekao da dođu.

Празан паркинг: постоји
601ecb115f70b437b3fff672be71aa51.jpg

Срби (и по који странац):
ab28ec08e284de490e53406cb8f5811e.jpg

Послато са SM-G998B помоћу Тапатока

Treba mi pomoć, kome da se obratim da se na ovo mesto koje sam označio crvenim stave stubići?
Stalno se tu ubaci neki auto, a to nije parking mesto nego je bilo predviđeno mislim za kontejnere koji tu nikada nisu stavljeni.
Mesto je kraće i auto kad stane obavezno viri na ulicu, onda mora da se zaobilazi i prelazi u drugu traku baš pred najprometnije skretanje sa te strane bloka i ne mogu vam opisati koliko sam puta morao da kočim da ne udarim u drugi auto/propustim auto da prođe kako bih skrenuo itd itd

Prilozi

• Snimak ekrana 2024-08-16 115009.png
    Snimak ekrana 2024-08-16 115009.png
    1 MB · Pregleda: 107
ako skontas javi, posto ima na jos par mesta gde neodstaju stubici. oni su su sustini postavili skorije negde a negde nisu...

Ja bih rekao da je jedina šansa da se situacija (raz)reši da se traži postavljanje kontejnera, zato što ovako mogu vrlo lako da se vade na to da ne mogu stubići jer je predviđeno za kontejnere.​

fora je u tome sto su u dobrom delu tog dela bloka vec postavljali stubice a zaboravili na par mesta (verovatno neko bio parkiran pa nisu mogli)

To što su onda zabadali stubiće je bilo politički isfurano pred uzbore, da se pokaže kako misle na blok, pa su ih postavljali da spreče parkiranje na sve strane kad je utakmica.
Bila neka viber grupa za Blok 29, kad sam video da se vodi kampanja samo sam izašao., pa je tamo taj lik sve to kačio kad su radili.
Zato tada nije pokriveno sve, pošto je rađeno više u naletu, a ne planirano.

Треба одмах уз ватрогасце послати и паук да им рашчипћава, евентуално да и ватрогасци добију камионе за одношење возила.

Može da ide ko hoće sa njima, dok rasčiste i izgube vreme izgore sve. Uvođenje standarda i njegovo održavanje je jedini spas, znači utopija s obzirom na zemlju življenja

Треба одмах уз ватрогасце послати и паук да им рашчипћава, евентуално да и ватрогасци добију камионе за одношење возила.

Ma, pored policije koja kao ne postiže, uveli smo komunalnu, a sada treba i vatrogasci da nose vozila... Vatrogasci neka gase požar, a ovi bumbari neka rade svoj posao proaktivno i biće reda... Sada kada je već kasno kao u ovom slučaju na odgovornost treba pozvati bahate vozače (krivične prijave) i službu koja je nadležna za nepropisno parkiranje (disciplinske mere). Može red lako da se uvede.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Aes
Verovatno se tu toleriše jer nema parkinga... Ne znam d ali je investitor napravio dovoljno parking mesta.

Vrh