astrodule
Professional
Šta se to desilo pa stranci više nisu izuzeti od kažnjavanja?
Mislim da sam video i pauka da nosi strance.
Mislim da sam video i pauka da nosi strance.
Juče na obilaznici oko Borče policija zaustavila "gospodju" sa novom S klasom. Dok su pisali kaznu gospodja je telefonirala. Prošao sam dalje i 2 minuta kasnije obilazi me ista ta patrola a trećom trakom nas oboje obilazi ista gospođa jedno 200+kmh. Patrola je iskulirala i nastavila svojim tempom Koga li je gospođa zvala??
Mislim da možda i neće morati do stanice. Jednom sam prijavio jednog pripadnika MUPa koji je, pa da ne zalazim u detalje sad... radno vreme provodio družeći se sa kraju poznatim kriminalcima i kulirajući njihove bahatosti (koje su uključivale i bahato parkiranje) sa sve uniformom na sebi i službenim vozilom. I ubrzo je dobio poziv da se vrati u stanicu, a više se nikad nije pojavljivao, bar ne u tom izdanju. Niko me nije zvao u stanicu, a da li su mi tražili podatke ne znam, ali ako i jesu, verovatno sam se pozvao na pravo na anonimnost.Ako imaš vremena, prijavi to Policiji (saobraćajna ima mejl). Jedini problem je što će te zvati u stanicu da lično podneseš prijavu pa ti vidi da li ti se isplati.
evo ga opet https://www.blic.rs/vesti/beograd/b...znog-centra-parkirao-dzip-na-mesto-za/sx60v3yУправо сада испред Поштанске штедионице... лик из кола је отишао право у банку. Ту се одмах нацртао човек из обезбеђења и чека развој ситуације. Непријатно ми да сликам даље...
isto to pomislihA pa onda je dobro parkirao na mestu za invalide.
Samo malo površinskog tretmana limarije i selja nece hteti da vozi uflekanu dziparuNije ruski dodjos nazalost. Misa Vacic.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Npr. urezati mu ta slova Z?Samo malo površinskog tretmana limarije i selja nece hteti da vozi uflekanu dziparu
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk