Bivis
Higher intermediate
Gago puna podrška za tvoju borbu protiv bahatih kretena, samo budi mnogo pažljiviji svakakvi ludaci se šetaju gradom.
To je to Gaga što reče Bulevarac. Veliki pozdrav i za njega.Energiju bih vise usresredio na borbu sa gradskim sluzbama koje su placene da se aktivnije bave tim problemom i da barem one najdrasticnije primere kaznjavaju, a sami smo svedoci da se to retko desava.
Bolje se usresrediti na uzrok nego na posledicu, a uzrok je nedovoljna ili nikakva angozovanost javnih sluzbi na tom problemu.
U temi prijave gradskim sluzbama bi trebalo da se nalazi resenje za ove i slicne probleme. Ukoliko nekako uspemo da odstranimo nesposobne iz takvih sluzbi ili ih ucnim efikasnijim, ni ovih problema nece ovoliko biti. Ovako ces se samo boriti sa vetrenjcama, a mozda i dobiti ozbiljnije batine dok se problem nece resiti, naprotiv samo ce se umnozavati, dok god ne pocnu da lete kazne za bahate
СТФ,stf":1b3y8sw6 je napisao(la):Гаго,
кад већ штампаш налепнице, нека ти то другар одради на обичном самолепивом папиру, никако пластифицираном. Обичан папир се много компликованије скида, јер се цепка, док се пластифицирани увек скине из једног потеза.
Ово за ограду је још једна од глупости градских власти. Тачно је то некоме засметало, можда чак и некоме из комшилука. Секретаријат за саобраћај је ревносно наредио да се жива ограда висине од само пола метра (не заклања поглед ни деци из обданишта), а истовремено не излазе и не решавају далеко озбиљније ситуације по целом граду.
Градске службе су сувишне. Паразити епских размера. Сва ЈП поукидати.
Гага":1m2qf01k je napisao(la):Хвала још једном за подршку и наравно идемо даље против бахатих билмеза, али мењам концепцију.
Данас сам већ предузео неке кораке, односно дао сам да се раде самолепљиве папирне налепнице „ЈА БАХАТО ПАРКИРАМ“ које ћу лепити на ветробранска стакла. Треба да се уради припрема и остало, а израда ће мало потрајати, јер пријатељ сад има појачан обим посла због штампања календара и сличних ствари, а и мени се не жури. Кад буде све готово, наравно да ћу објавити слику те налепнице.
Ево једног „безазленог“ начина како да некога одвикнете од зависности бахатог паркирања . Данас сам за то сазнао и доста је интересантно, нешто и кошта, а и личи на рецепт за колаче :lol: .
Кокошије јаје се добро размути у некој посуди и након тога се сипа у размуђену масу, две или три кафене кашикице кристал шећера. То све опет добро размутите, да се сав кристал шећер истопи у самој тој маси и након тога можете ту масу да преспете у неку мању теглицу, флашицу или нешто слично што има неки затварач. То је тај „рецепт“, а како се употребљава и шта се добија овим ?
Кад се види неки бахати, маса се четкицом, а може и ватом или парчетом крпе, размажете по ветробранском стаклу ту масу, не сву или по потреби, а можете да премажете и преко гуменог дела метлица брисача. Немојте прстима, јер кад се маса мало осуши остају отисци прстију !!!
Шта се добија овим. Кад бахати то види прво што ће урадити, почеће да псије, па ће као „очистити„ стакло да може као да види да вози, а чистиће неком крпом натопљену водом или укључити брисаче и мислиће да је очистио. При оном трљању са крпом или размазивањем брисача, размазаће се маса и као очистити од јаја, АЛИ ће му полако од растопљеног кристал шећера, са везивним средством размућеног јаја (ствара се хемијска реакција !), почети ветробран да „матира“ (ефекат ткз. млечног стакла), не одмах наравно. Свременом ће то „матирање“ стакла бити све веће и веће и неће моћи да се види кроз њега, а матирање кристал шећером не може ничим да се очисти. Једини лек у овом случају је, замена ветробранског стакла. У томе је цела ствар.
This is the ugly side of cycling in London or any city
The SUV clash you are about to see has been edited and cut short in length. The argument was between me and the Driver but I think his daughter and maybe his son joined in.
There was a lot of swearing from all three. I have removed the part where the son comes up to my face wanting to fight which is laughable.It would be too easy an all three were daft in terms of road signs.
I dont engage in combat..there are many guys my build who would take you on and whip your backside.
I am concentrating on traffic safety between cars and bikes..period!
The driver definitely has breached the rules here.
direktor":oty5s0ye je napisao(la):