Sallex":2dm6hjc0 je napisao(la):Ja se već mesecima ganjam sa komunalnom policijom i parking sevisom oko Nikole Spasića koja je sada pešačka zona pa se masa njih parkira tu kako bi izbeglo plaćanje parking mesta, i ostaju tu po ceo dan. Zovem parking servis svaki dan, oni nekad iskuliraju nekad dođu ali to su ljudi koji imaju lokale tu pa kad vide dizalicu samo obrnu krug oko bloka dok dizalica ne ode i tako u krug. Komunalna policija je druga priča, jednom su izašli na teren od deset puta kada sam ih zvao. Sada sam im poslao mejl drugi put, slao sam i parking servisu ništa, i gradonačelniku dva puta jednom su me iskulirali jednom odgovorili da će uraditi šta je u njihovoj moći. Ništa se nije promenilo. Takva situacija je u svim bočnim ulicama Knez Mihajlove, pretežno džipovi i dobri automobili. Ako neko ima neki predlog kome da se obratim, ili hoće još neko da mi pomogne da pritisnem gradsku vlast da očisti to od bahate stoke, dobrodošao je.
hobotnica":2dm6hjc0 je napisao(la):Meni nije jasno zašto ovaku bahatost ne kažnjavaju kontinuirano. I eto para u budžet.
Sallex":3pimn2co je napisao(la):Ja se već mesecima ganjam sa komunalnom policijom i parking sevisom oko Nikole Spasića koja je sada pešačka zona pa se masa njih parkira tu kako bi izbeglo plaćanje parking mesta, i ostaju tu po ceo dan. Zovem parking servis svaki dan, oni nekad iskuliraju nekad dođu ali to su ljudi koji imaju lokale tu pa kad vide dizalicu samo obrnu krug oko bloka dok dizalica ne ode i tako u krug. Komunalna policija je druga priča, jednom su izašli na teren od deset puta kada sam ih zvao. Sada sam im poslao mejl drugi put, slao sam i parking servisu ništa, i gradonačelniku dva puta jednom su me iskulirali jednom odgovorili da će uraditi šta je u njihovoj moći. Ništa se nije promenilo. Takva situacija je u svim bočnim ulicama Knez Mihajlove, pretežno džipovi i dobri automobili. Ako neko ima neki predlog kome da se obratim, ili hoće još neko da mi pomogne da pritisnem gradsku vlast da očisti to od bahate stoke, dobrodošao je.