Ne bih se ja pitala da li je njihovo postojanje korisno jer je nužno (uređena smo država, makar tako slovi) ali se pitam, ko dopušta takav javašluk a u pitanju su vrlo ozbiljne stvari? Znači, pitam se da li je korisno da strukturu takvih ustanova uređuju i kontrolišu oni koji su za to plaćeni i koji su nadređeni pa samim tim i odgovorni, to im je posao; oni kojima je to poslednja briga a trebalo bi da bude primarna. E, njihova korisnost je upitna, ne funkcija već ime i prezime. Mogu poštovati funkciju što ne znači da ću poštovati i onoga ko je na istoj.Ksenija, naravno, šalim se ja malo, ali toliko viđam slučajeve manjka socijalne inteligencije u saobraćaju da je stvarno pitanje njihove korisnosti za društvo.
Slažem se, slično sam pisala u nekom od prethodnih postova. U tom slučaju nije mi primaran državni budžet iako važan, već bezbednost nesavesnih građana pa onda neka svima bude dobro pod uslovom da se budžet pošteno troši. Na ovakva moja razmšljanja obično se odmahne glavom s nemim pitanjem - gde ti živiš? I tu je kraj, i tu je početak mojih i ko zna čijih još zabluda da će skoro biti bolje.Policija ne radi svoj posao i to se graniči sa besmislom jer policija je država, a pare od kazni bi mogle da napune budžet.
Ajd, objasni sta ti je u tom primeru bahato. Jesu li vozila na mestu predvidjenom za parking vozila?Saobraćajna Kamera":1i70miun je napisao(la):Ta javna parking mesta su stalno zauzeta i nedostupna svima koji povremeno imaju potrebu da ih koriste.
Ako ovo nije bahato onda ne znam šta je prava definicija.