Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

I meni je jasan odgovor, ali javno prozivam hvalisavce da kazu zasto im pocetak gradnje ceka skoro godinu dana od "pocetka radova".
Evo bio malo I do Šida, I tamo rekonstrukciju autoputa raduckaju, a zima je, dakle to nije razlog sto Cacak-Pozega nije pocela...
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=699374#p699374:5gn5u2s7 je napisao(la):
ZAK » Čet Jan 16, 2020 4:16 pm[/url]":5gn5u2s7]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=699360#p699360:5gn5u2s7 je napisao(la):
Earthmoving » Čet Jan 16, 2020 2:35 pm[/url]":5gn5u2s7]Prosao danas Bg obilaznicom (postavio slike na toj temi), pa me interesuje kako to da Bg obilaznica moze da se danas radi, a Cacak-Pozega ne moze?

Po meni jedino logicno objasnjenje je da nije sve spremo sto se "papira" tice i da je tu drzava zatajila slicno kao u CG. Ne verujem da je novac problem.

Ili u duhu opste medijske price o zagadjenju vazduha. Zagadnjenje u BG je veliko pa se kinezi osecaju kao kod kuce i rade nesmetano. S druge strane zagadnjenje prema Pozegi je jako malo tj. vazduh je cist pa se kinezi ne osecaju dobro. Treba im period privikavanja od par meseci, pa ce onda da krenu :).
Slušamo već mesecima kako se sad konalno radi kako treba. Konačno ova vlast prvo završi projekte, sprovede ekrpoprijaciju pa radovi mogu odmah da počnu.

Nego i mene interesuje gde su ovi prenosioci pozitivnih medijskih naslova da nam sad objasne zašto nema radova?
 
Тежак је живот напред мало, мало више назад. Приче за будале да има пара у буџету...само се кредити узимају.

Sent from my Armor_3 using Tapatalk
 
Намерно се склонили. Шта би да си био код Ниша?
 
Msksim1, svi smo pobegli od tebe :)
Kazem ja lepo, ovaj forum nekako bas utice na resavanje nekih problema kao da neko ovo cita.
 
Генерално нема о чему да се пише, ништа конкретно не раде, још увек. Ова зима је за сада без падавина, па не можемо видети праву слику одржавања овог АП. Вероватно ће бити поразна, када падне већи снег, ове или следеће године.

Sent from my Armor_3 using Tapatalk
 
Umesto da reše naplatu na A2 putevi urnisaše Nišlije. Jel neko čitao tekst o naopako postavljenim rampama kod Niša?

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
 
Mali off
Jel primetio neko aktivnost presretaca na deonici od Surcina do Preljine.
 
Za sad nisam primetio presretače, što ne znači da ih nema :)
 
Užička policija se opasno razradila po tom pitanju. Ima ih i oko grada, i po gradu, po seoskim putevima. Pored rapida 5v imaju tamne - sive i teget golfove, punta bez oznaka u koje postave kameru i kraj puta škljocaju. Njihova deonica na magistrali je od Uzića do Borove glave. Oprezno, ide raspust.
Ka Zl i dalje dva semafora, ali samo u radno vreme. Postavljaju novu zaštitnu ogradu koju je neko kod Eko pumpe već overio. Po novom obeležavanju mbogo je više pune linije, a policija lovi one što voze po navici, a ne po signalizaciji.
 
Од силних радова Прељина-Пожега усијала се тема, не можемо ту брзину испратити :)

Sent from my Armor_3 using Tapatalk
 
Moze li neko da napravi presek stanja ?

Znam da su uradjeni kampovi za radnike i poceti tuneli ali ne mogu da stvorim sliku na koliko lokacija se radi.
 
Iz priče, neproverenih izvora, još uvek nisu krenuli sa tunelima. Pokušaću da ovih dana dođem do prvog izvora te priče, kuća mu je ispred budućeg ulaza u tunel i da dobijem pravu informaciju

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
 
Ja sam.cula isto neprovereno da se sa strane Markovice radi / buši, ima nekih aktivnosti. Dok u Lucanima jos nista nema.
 
Pašće, polako.
Poslednjig godina ovaj ćošak Srbije je snežan početko februara. Onda će morati da prekinu rad na tom što sad ne rade.
 
Мени изгледа да је цела фора у томе што уствари нема пара. Док не крену кредитне линије и заврши се експропријација. До тада ће бити виртуелна отварања и радови...једино за шта су способни је отварање дела АП путујућим циркусом а нашим парама. Цела последња емисија коридора два монолога ав и плавуша. То је права слика шта се тренутно ради. Сем обилазнице која касни 30 година. Ништа!

Sent from my Armor_3 using Tapatalk
 
Meni nije jasno zašto ne završe obilaznicu.
Trebaju nam i drugi putevi, ali je i ona neophodna, a pri tome, započeta je još u doba SM. Logično je da nešto završe pa krenu dalje.
Ali, valjda se ovako stiče više kratkoročnih poena. Dugoročni ih svakako ne zanimaju, jer narod ne pamti više od 2 Dnevnika.
Tako mogu da na istoj deonici više puta otvaraju radove, pa više puta obilaze, grde građevinare, pomeraju brda i podižu podzide po nekoliko puta, pa onda da natenane otvaraju kilometar po kilometar.
A posle kao svoj uspeh da veličaju smanjivanje kolona na naplatnim rampama koje su idiotski sami smislili i postavili. I tako u krug. A sve to košta. Kao i put koji masno preplaćujemo. Nikada ne dobijamo.
 
Промена може доћи само ако падне цели систем. А за то су потребни свесни појединци....

Sent from my Armor_3 using Tapatalk
 
Dobio sam i formaciju, da se i u Prilipcu gradi kamp i pošto sam baš blizu, otišao i uverio se da gotovi ili su pri samom kraju. Od nekog meštanina dobih i formaciju da tunele samo što nisu počeli da se rade, videćemo koliko je to tačno....
 
Vrh