Hvala svima, hvala Krcane, pa nista to je obicna ta baterija za DJI Mavic, ne znam detalje, ali hvala brate ne moras
Jedino sto je autora ovog snimka zbunilo je sto sto ima punjac u kolima pa izmedju snimaka dopunjuje bateriju, medjutim na kraju je baterija na punjacu davala znak da se puni ali se zapravo nije punila u kolima. Tek kada je kuci prikljucena na struju, pocelo je punjenje, pa se malo brine da li ce to ograniciti sledeca dalja snimanja jer sa jednim punjenjem moze 20-25 minuta, a treba ga i vratiti nazad posle snimanja, tako da je vreme duplo. Nije jasno u cemu je caka punjaca u kolima, nekad radi nekad zeza...
Kad smo vec kod analize glinene, ovde da se nadovezem na onu moju pricu o otvaranju ovih predgradja Beograda, poput ovog kod Uba do kojih ce se moci stizati za oko 30tak minuta kad se otvori autoput. Dakle evo slike o kojoj sam gore pricao, prostran plac, licna sumica, basta, zdrava hrana, prostor i resursi za porodice za veci broj dece, solarni paneli na krovovima, elektrovozila koja se sa njih pune, dostupan internet i podaci tj obrazovanje isto kao u gradu i sl. Mislim da se otvaranjem autoputa za Beogradjane i Vojvodjane, ali i obratno, otvara citav ovaj kraj jugozapadno do
linije planina oko Takova, Rajca, Divcibara... tj na radijus oko 60-80 km ispod Obrenovca, tj region do kog se iz grada moze vremenski stici za do oko sat vremena.