Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Глоба, глоба, само глоба,
оглобити још нас треба,
без глобе смо ко без 'леба.

Аман, људи, па не прави се пут због глобе, није циљ путовања и не креће се на пут да би се платила глоба! Хоћу да се возим, опуштено, да уживам у вожњи, у пределима, у путу, ...а не да мислим на глобу. Има ли нека позитивна стимулација у нашем народу или нас само дресирају кажњавањем? Колико је то комплекса па да се само мисли о кажњавању и глоби? Камере су у реду да дају обавештење о проблемима на путу, побољшају услове вожње, али је контрола ради контроле нешто болесно.

Gringo":32l0jmvy je napisao(la):
Глоба, глоба, само глоба,
оглобити још нас треба,
без глобе смо ко без 'леба.

Аман, људи, па не прави се пут због глобе, није циљ путовања и не креће се на пут да би се платила глоба! Хоћу да се возим, опуштено, да уживам у вожњи, у пределима, у путу, ...а не да мислим на глобу. Има ли нека позитивна стимулација у нашем народу или нас само дресирају кажњавањем? Колико је то комплекса па да се само мисли о кажњавању и глоби? Камере су у реду да дају обавештење о проблемима на путу, побољшају услове вожње, али је контрола ради контроле нешто болесно.

Bravo za komentar Gringo ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze neko okaci neku najveziju sliku, bilo sta ? Da imamo dokumentovano a ne samo rekla kazala :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forumaši moji Krcan je upravo dobio reket od našeg Novaka Đokovića... Svaka čast Krki moj... :kk:

@krcan

Svaka čast lafe!
Zaslužio si!!!

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Pridruzujem se cestitkama i samo da kazem da zbog avatara koji koristi ovde nikad ne bih ni pomislio da je to on :))

Ne zamerite na off topic-u, ali moram da napišem malko više o ovoj poslednjoj temi (kad već nema bogznašta da se kaže on topic).

Imao sam neverovatan splet srećnih okolnosti, da se i sam nađem na jednom grand slam meču Novaka i Rafe prošle godine, pa iz prve ruke mogu da posvedočim kakav je to doživljaj i koliko nekakav sitan gest podrške može da znači jednom usamljenom sportisti pod svetlom reflektora. A tek ovakva podrška vredi miliona. Toliko sam se obradovao kao da je meni dao reket!

I još dodatno sam se obradovao kad su dve ličnosti (KrCan sa Beobuilda i Munja sa cenjenih blogova Saše Ozma) konvergirale u jednu.
A sad onako od srca čestitam čoveku koji me je i lično oduševio ne samo svojim genijalnim reportažama i postovima, nego i životnom energijom i načinom razmišljanja. KrCane sve ove lepe reči od svih nas si više nego zaslužio, i nadam se da ćemo imati prilike da ti se nekako zahvalimo.

Pozdrav svima. Veoma dugo pratim ovaj forum, ali me je tek ovaj događaj sa Krcanom naterao da se registrujem i da nešto napišem. Od kada se pojavio na ovoj temi, izazvao je moje poštovanje, ne samo svojim reportažama, već i mnogim svojim stavovima. Nikada nisam zaboravio sledeću njegovu rečenicu, datu na pitanje koji je njegov motiv da napravi reportažu sa koridora: "Nisam druze novinar, niti su afiniteti! Jedini razlog je sto obozavam ovu srpsku zemlju i moja srpska Pljevlja. Ja sam jedini covek koji o svom trosku obidjem planetu zbog Nola samo sto mi je decu napravio ponosnom!" (strana 335). Nećete verovati, ali kada sam juče video gospodina koji je dobio reket od Novaka, a znajući da je Krcan sada u Australiji, pomislio sam kako bi bilo lepo da je to baš on. Možete da zamislite koliko mi je bilo drago kada sam jutros pročitao Plećkovu objavu. Čestitam.

Još malo pa spajanje glavnog raspona :)

Vrh