Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

@Alek5andar
Hvala Aco na ovome, nasao sam post posle citanja tvog i toliko mi je srce puno da mi je draze nego ja da sam dva reketa dobio!

Evo ga ispod i original, kakva ljudina..

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=549235#p549235:szlwfp0m je napisao(la):
KrCan » Sre Jul 04, 2018 10:18 am[/url]":szlwfp0m]@paradox polje
Nism druze novinar, niti su afiniteti! Jedini razlog je sto obozavam ovu srpsku zemlju i moja srpska Pljevlja. Ja sam jedini covek koji o svom trosku obidjem planetu zbog Nola samo sto mi je decu napravio ponosnom! Nazalost mene je Milosevic razbio na Brankovom mostu izbacili me sa posla, iako sam imao sve fantasticne rezultate i kao student i kao strucnjak u Jugopetrolu. Nisam imao izbora i morao sam otici! Ali ja i dalje svim srcem i dusom, zivim za Srbiju i za esve ljude u bivsoj Jugi! Druga je stvar sto su nam mocni ubacili zlu krv, postavili svoje poltrone i gaze nam svako dostojanstvo, ali o tom nekom drugom prilikom, nije ovaj forum za privatne stvari! Ono sto me inspirise je to kad vidim ovu decu na forumu sa koliko energije prate sva zbivanja, je nesto sto i mene ohrabri, a politike sto se tice jedini savet je da su to krvopije koje god boje bili i nikad im ne verujte!
Izvini zagazih preduboko...

Sad sam sa Ibarske haos od guzve stanje katastrofalno od rupa po magistrali ludaka koji prestizu .....Jedino gde se radi je tunel vidi se svetlo ako je to neko merilo.
I na petlji kod Surcina rade šipove za stubove izmedju traka na obilaznici
.Mrak je vec bio nisam mogao da slikam i to malo sto rade.

Hvala Darko,pa dobro ista rade veliki je sneg. Prošle zime je bilo još manje padavina pa nisu ni bili neki radovi. Mislim na delove izvan tunela

... konačno neki post koji ima veze sa temom.

Miro putuješ li ti ovih dana, meseca, na toj relaciji?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=598443#p598443:p8oe63b8 je napisao(la):
vlasta » Pon Jan 28, 2019 8:46 pm[/url]":p8oe63b8]... konačno neki post koji ima veze sa temom.

Miro putuješ li ti ovih dana, meseca, na toj relaciji?
Vlasto, trebalo je sutra ,ali odložili smo i vidim da ništa nismo pogrešili kada procitam Darko post kako je na Ibarskoj.

Iskreno prolazak vise ništa i ne znaci,mogu da se prate radovi ispod nadvoznjaka ibarske u Ljigu( deo ka selu Brancic ako nije odradjeno) i delovi puta ka tunelu, ali to sve neće skoro poceti. Eno na satelitu,nisu ocistili ništa, a sad već su mogli da sklone sneg,uskoro će malo toplije vreme mogli su malo da asfaltiraju,ali nije ni u planu.
A znate mene,javiću ako i jednog radnika vidim

Od petlje Ljig prema tunelu sve je isto kao na slikama koje sam stavio pre nove god.

Evo tek sam usao u kucu posle svega ovoga sto mi se izdesavalo! Juce sam imao i cast da prvi put se i rukujem sa Nolom, na kratko! Nije ovo samo moja sreca! Ovo je sreca svog srpskog naroda! Pa i kad vam je najteze - " ne pokleknite" Ja sam vec jednom bio planetarna zvezda, gostovao sam tada i na BBC, ARD RAI, i da ne nabrajam, kod nas sam tada gostovao u najgledanijim emisijama toga doba kao sto su bile Minimaxsovizija, utisak nedelje, dnevnik Beogradska hronika! Ali na zalost iz jednog potpuno suprotnog razloga! Ovo je cena koju sam plati za Srbiju koju toliko volim... pritom ni kriv ni duzan! I ne samo to tek je posle toga usledilo izbacivanje s posla, proterivanje i ponizavanje po svakom pitanju! Nisam imao izbora... morao sam otici, a vi procenite koliko volim Srbiju isve st je ljudsko u njoj i posle svega... verte mi i danas su mi suze u ocima...
Pokusavao sam i uspevao da evo skoro tridesetak godina sacuvam svoje ime od javnosti, ali ovi u Pljevljima me svi znaju i objavili na internetu i onda je puklo otislo na sve strane. Al sad vise i nije vazno!
Hvala vam svima divni ljudi! Ako sam vas bar za trenutak obradovao i moje srce je presrecno! :sesir:
Igore hvala za poklon, ali zaista je bilo pre vruce da nosim sal na AO :kk:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=598491#p598491:273mkdo3 je napisao(la):
KrCan » 29 Јан 2019 12:15 am[/url]":273mkdo3]
Igore hvala za poklon, ali zaista je bilo pre vruce da nosim sal na AO :kk:
Ааааа @Крцко, не вреди извињење, па зар да се Беобилд шал не види "на телевизор" у цео свет :wink:

Крцане, боље ти стоји она бела перика него ова на твром аватару :)

Ова слика са Бранковог ме је тотално вратила у 90-те, хтедох да кажем не вратило се али...

Сад је баш згодно за снимање оних филмова где прескачу аутомобилима (моторима) са једног на други део моста.

Bravo @Krcane :sesir:

I ako se cena plati sve se to nekako vrati.

Krcane legendo!!!
Ne mogu da opisem koliko mi je drago sto si ti gospodin koji je dobio reket. Kao da je neko moj. Tako te ja dozivljavam, a pretpostavljam i ostali na forumu.
Mozes li da pojasnis sta se to vezano za tebe desavalo 90-ih? Da li si ti na ovoj slici koju si postavio?
Izvini ako sam indiskretan!

Zamolio sam Krcana u privatnoj poruci da svoje utiske ukoliko mu vreme dozvoli podeli sa nama u temi "Sportski događaji" kako ne bi previše išli u offtopic. Ukoliko stigne i napiše reportažu sa Australian Opena on ili ja ćemo postaviti link u ovoj temi kako je ne bi propustili.

Ahahaha, sjajno, Munja i KrCan su ista osoba! Čestitke KrCane, i nadamo se reportaži sa AO! :)

Hmmm, Caribrod se poprilično ulenjio, poslednji post 28 Novembar ?

Krcane svaka cast, bas mi je drago sto si konacno upoznao Nola!

a za ovu proslost...sta da ti kazem...vrati se posao na Brankovom izgleda nismo uradili do kraja...

Evo ljudi...za sve one kojima su puna usta objasnjavajuci sta je to patriotizam, nacionalizam...samo procitajte kako ovaj covek pise o svojoj zemlji ovde...

Krcane "viši" si Srbin od bilo kog jarbola od 200m ...svaki oblik metafore je nameran.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=598555#p598555:2p4gl6yp je napisao(la):
paradox polje » 29 Јан 2019 10:37 am[/url]":2p4gl6yp]Сад је баш згодно за снимање оних филмова где прескачу аутомобилима (моторима) са једног на други део моста.
Мислиш као у француском филму "Такси"
Taxi (1998) - Peugeot 406 STW vs Mercedes W124 500E
https://www.youtube.com/watch?v=MmR4v4a ... nel=Starty

Управо тако нешто. Могли би мало да зауставе радове, да зараде неки динар (или долар) од филмске индустрије. И онако ће мост завршити пре деонице до Сурчина.

Realno, mislim da idu u skladu sa rokom, a to ce za nas gradjane biti shok. Trebalo bi poslati ove nase politicare do Indije cuo sam da imaju odlicnu filmsku industriju :D

Vrh