[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=496605#p496605:f0cbxt3s je napisao(la):Пантограф » 28 Нов 2017 04:38 pm[/url]":f0cbxt3s] A možda su, zbog javnosti, hteli da ugovorena suma bude manja, jer je i takva enormna za Crnu Goru.
Apelovao bih da se i u slučaju deonice Čačak - Požega piše o "krađi veka, korupciji za Ginisa" i o sl. stvarima tek ako postoje ikakve opipljive indicije da je tako što u pitanju. Dotle, sve je to u domenu tabloida, i to loših.
Iskreno, i ja mislim da se ovde radi po principu "kuvane žabe". Daju jednu (ogromnu) sumu u javnost, nekako se to proguta, urade put, a onda grunu još neku visoku sumu pod izgovorom da se nekako mora doći do tog auto-puta. I ko je lud da, pored gotovog puta, kaže: "Ne trebaju nam pristupni putevi!"?
Što se deonice Ča-Pž tiče, ne mislim da je to krađa veka ( još uvek, vek je tek počeo ), ne mislim takođe ni da se neko neće debelo omastiti ( iskustvo života i rada u Srbiji mi je pokazalo da je mnogima najveće ulaganje kupovina kašike, kojom bi se kupio kajmak ). Teška deonica jeste, ali ne mislim da je teža od onoga šta nas/ih čeka od Pž ka Pešteru, ili VG/Rogatici.