[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=482463#p482463 je napisao(la):
laki72 » Sre Okt 04, 2017 1:01 pm[/url]":17flklya]Mozete (mozemo) mi da kazemo sta god ocemo, verbalni delikt jecodavno ukinut, a iznosenje neistine su postale uobicajene.
Samo bih vas pitao, 2014. godine kada su kopovi bili mesecima potopljeni, dal su termoelektrane NT a i b, prestale sa radom?
Hvala!
Ovim sto sam napisao ne negiram vaznost kopova, mada je jako smesan izraz JADNI RUDARI, jer ovde govorimo o povrsinskom kopu, a ne o jami.
To sto ste iz tog kraja ili vam neko radi u kopovima ne bi smelo da vam zamuti poglede.
I da.
Lepo vam Vracar napisa
"Trpca radi, Beograd se gradi"
To je parola koju su siptari plasirali u svom separatistickom maniru.
Ako vam je takva, samo prilagodjena vasem kraju parolaprihvatljiva i cini vam se ispravnom, onda ja nemam potrebu vise da komuniciram na tu temu.
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Laki,
Toliko si gluposti napisao da sam jednostavno morao da ti odgovorim.Neverovatno mi je da covek od 45 godina (pretpostavljam da ti je 72 godiste),ima takav pristup .
Kada su bile poplave,potopljena su 2 kopa Tamnava Istok i Tamnava zapad. NA drugoj strani ( prema Arandjelovcu ) imaju jos 2 kopa Polje D i polje B.E,upravo su rudari sa ta 2 kopa radili svom snagom,prebacivao se plan i za 130 % da bi koliko -toliko nadomestili prirodnu nepogodu koja je sve nas zadesila.E sad,ne znam da li si svestan sta znaci kada svi rade i masine mesecima punom paraom.Ogroman je to napor i za zaposlene i za masine.
Drugo,treba da znas da je tada TE radila sa samo jednim blokom,ali Srbija je imala struju zahvaljujuci uglu koji je stizao sa ova 2 kopa,jer zbog visokog vodostaja Djerdap nije mogao biti u funkciji.
Trece,U svakom trenutku TE -e imaju na deponijama obavezne zalihe za oko 45-60 dana rada,e to i to da saznas kada vec pametujes o stvarima o kojima nemas pojma.
Jedino sto si tacno rekao jeste da je to povrsinski kop,ali na osnovu tvog cinizma jasno mi je da nikada nisi video kako izgleda tamo raditi ,u bilo kojoj smeni...
Sve najbolje i nastavi da hejtujes ako te to cini srecnim...