AleksandarGrf
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 21.10.2015.
- Pohvaljen
- 1.312
Laki je vrlo konzervativan i kulturan ali evo ja nisam i reci cu da je ovo sto pisem apsolutna istina i nametanje misljenja. Ne postoji auto koji na konstantnih 120 trosi 2 litra vise od standardne voznje po ibarskoj magistrali, sto nije 60, ni 80, nego 40-80-70-100-40-90-120-70... Ni po katalogu, ni u praksi. Ali ako uzivas i ides 150 i niko te ne dira i izmeris AP potrosnju, i uporedis sa "ono jednom kad sam ga uhvatio na 4", pa...da, tada trosi i 3 litra vise.
Naravno, to ne znaci da iko ovde laze. Samo da se pomalo porede babe i zabe i da su merenja blago, a opet znacajno neprecizna.
Poenta Lakijevog posta i zakljucak je nesto s cim se naravno slazem, ali se namerno bavim samo ovom ekonomskom stranom. Rado sam gazio i preko 160 autoputem bez obzira na cenu.
Njegova poenta je utoliko jaca jer poredi vrlo specificni primer duze autoputne trase i bezobrazno skupe putarine, pogotovo u poredjenju sa diskusijom na ovoj temi gde ce trasa AP biti kraca i ravnija, a putarina niska.
Naravno, to ne znaci da iko ovde laze. Samo da se pomalo porede babe i zabe i da su merenja blago, a opet znacajno neprecizna.
Poenta Lakijevog posta i zakljucak je nesto s cim se naravno slazem, ali se namerno bavim samo ovom ekonomskom stranom. Rado sam gazio i preko 160 autoputem bez obzira na cenu.
Njegova poenta je utoliko jaca jer poredi vrlo specificni primer duze autoputne trase i bezobrazno skupe putarine, pogotovo u poredjenju sa diskusijom na ovoj temi gde ce trasa AP biti kraca i ravnija, a putarina niska.