Žika
Expert
- Učlanjen(a)
- 23.03.2014.
- Pohvaljen
- 8.151
Da si pratio saobraćaj , držao rastojanje i bio sposoban / naučen da pravilo odreguješ priča bi imala srećan završetak.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=411314#p411314:w5wscgi6 je napisao(la):tragac » Uto Okt 18, 2016 9:46 am[/url]":w5wscgi6]Da sam letos vozio 90 kmh a ne 110 kmh na autoputu, danas bih imao auto, ne bi me čekale kazne i malusi. Nismo svi supertalentovani za vožnju, a danas život zahteva da većina nas budemo vozači. Ako budem imao decu u kolima na autoputu neću prelaziti 100 kmh nikada. A ovo što kaže Galeks, upravo sam stradao što u trenutku nisam očekivao da će neko ispred mene u levoj traci da obori brzinu na daleko ispod 90 kmh.
I naravno ta nagla usporenja u levoj traci, mestu gde tako nešto ne bi smelo da se dogodi.
Za mojih 25 godina vožnje video sam da upravo ti sporaći koji voze 90 po AP prave najviše sranja. Dakle ne prate saobraćaj iza već kad sustignu sporije vozilo ispred sebe jednostavno se (sa migavcem ili bez njega / nebitno) prebacuju u levu traku i kreću u preticanje. Da li je neko već u levoj traci i pretiče to se njih ne tiče oni su rešili i idu na to. Upravo tu nastaju te situacije , nagla usporenja , sviranje , blicanje i dalje po rodbini.
Uvek kažem nisu svi rođeni za sve i ako nisi sposoban za volan ne sedaj za isti. Ne smetaj ostalim.