Železničar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 23.11.2008.
- Pohvaljen
- 1.023
Oni planiraju da taj auto - put, severno od Podgorice, ide pored Bioča pa kanjonom Male Rijeke? Zar nije tamo prevelik uspon?
Moravac":36pv7hmn je napisao(la):Ostaje još uvek nerešeno pitanje Ljig-Obrenovac-Beograd
Takodje postoje indicije da će se rešiti problem klizišta Umka na jedan od tri načina. Šipovima (najmanje verovatno) pomeranjem korita Save i najverovatnija mostom na sremsku stranu i priključenje na obilaznicu (nova petlja preko puta Ostružnice)
To su reči jednog od izvodjača radova.
Арапи граде Коридор 11
– Партнери Србије из УАЕ заинтересовани су да граде деоницу Коридора 11, дугачку 107 километара, као и тзв. Моравски коридор, од Појата до Прељине – изјавио је министар грађевине Велимир Илић.
Он је потписао Меморандум о сарадњи с компанијом ГИДС – заједничком фирмом Владе Србије и компаније „Глобал Цапитал Адвисорс Манагемент” из Уједињених Арапских Емирата, која ће с 15 до 20 милиона евра финансирати изградњу пројекта техничке документације за изградњу Коридора 11 од Пожеге до црногорске границе.
Заједничка компанија ГИДС ће урадити и студију о изградњи тог дела аутопута према Црној Гори и предложити модел јавно-приватног партнерства.
Илић је рекао да су партнери из УАЕ заинтересовани и да граде ту деоницу Коридора 11, дугу 107 километара, као и за изградњу тзв. Моравског коридора, од Појата до Прељине.
Он је додао да је Министарство грађевине објавило тендер за избор консултанта, који ће направити предлог концесионог уговора за изградњу Коридора 11, од Београда до Обреновца.
Bilo bi više mrtvih nego sada.dedinje":bm8vouex je napisao(la):Dve trake za svaki pravac i srednja za preticanje.
dedinje":3um73nde je napisao(la):Dve trake za svaki pravac i srednja za preticanje.
dedinje":2fl6d937 je napisao(la):Čudi me kako neverovatno lako odbacujete odnosno uopšte ne reagujete na tekst ing. Borislava Stojkova. Meni možete svašta da kažete i da sam glup, da ništa ne razumem i da mrzim taj deo Srbije. Ajde recite tako nešto akademiku Stojkovu. Kod nas je niska saobraćajna kultura. Kome ne odgovara dobar put 1x3 taj je loš vozač.