stex_pb
Advanced
- Učlanjen(a)
- 04.08.2019.
- Pohvaljen
- 12.794
Setio sam se ja, nemoj takoOvako nešto? Moram da priznam odlično rešenje, niko se nije setio ovoga na forumu.Pogledajte prilog 207825
Setio sam se ja, nemoj takoOvako nešto? Moram da priznam odlično rešenje, niko se nije setio ovoga na forumu.Pogledajte prilog 207825
Da, to sam mislio. Samo pogrešio sam kad sam napisao „u obliku banane“, nije mi delovalo da se ovaj obilazni put toliko udaljava od tunela. U svakom slučaju verovatno najbolje rešenje za ovu raskrsnicu.Ovako nešto? Moram da priznam odlično rešenje, niko se nije setio ovoga na forumu.Pogledajte prilog 207825
Može da se desi, ali misli da je to teže i skuplje, jer tu nije rađena nikakva eksproprijacija i potrban je novi most na Z.Moravi.NIste na dobrom putu,covek iz Lucana mi je rekao ovako nesto u prilogu...ako je verovati
Što se tiče mosta pa i ovaj sadašnji drumsko železnički mora da se proširuje. Tako da možda je ovo bolja solucija.Može da se desi, ali misli da je to teže i skuplje, jer tu nije rađena nikakva eksproprijacija i potrban je novi most na Z.Moravi.
Ono što mogu reći iz iskustva rada na autoputu je to da bilo kojim težim udesom na trasi autoputa(bezbroj puta ove godine) prva bočna stanica pre udesa postaje čeona na nekoliko sati i da je korisno da nam svaka od njih bude protočna kao i putevi do prve magistrale. Tako da mi je drago da će se ovde nešto na tu temu raditi.Što se tiče mosta pa i ovaj sadašnji drumsko železnički mora da se proširuje. Tako da možda je ovo bolja solucija.
Мени сада ништа није јасно . Зар не рекоше пре неки дан приликом обиласка Фрушкогорског тунела да ће једна цев бити пробијена у октобру а друга око нове године? Откуд сада ово ,да ли се овде неко шали ? Наравно ја бих желео да је све ово тачно,али...