Проблем је што нема обележених места за камионе сем тих ограђених који се наплаћују. Нагурали су паркинг за аутобусе у уске пролазе и чак и ако се искључиш на пумпу и не желиш да се паркираш због наплате, једва се провучеш да изађеш с пумпе и укључиш се назад на ауто-пут.Jes vala ogroman problem, moraš da parkiraš na obeleženom mestu a ne gde ti je najlakše.
I ne vidim problem što naplaćuju parking. Taj ko ostaje duže od 60 minuta svakako tu želi da kampuje i za to nek plati. Očigledno nisu oduševljeni turcima koji od pumpi prave svoje kampove leti.
Tu pumpu bi najradije raketirao,ko.se gde zatekne.Ja sam od jutros prosto zgrozen srbijom, pumpama svim skoro i ovim sta sam zatekao na obilaznici oko usranog i smrdljivog beograda, zlo, dno, bag**, govna, st***, najgore moguce reci ne mogu da nadjem za ovo da opisem, iskreno braco..
Pomozite mi da ukapiram ZASTO se naplacuje parking PRVI ( I ) u evropi koji imam priliku da vidim, sticajem okolnosti sam po evropi previse nego u nasoj napacenoj zemlji i nigde NI JEDAN parking nisam nasao sem autohofova ali to nema veze sa ovim. Ovo je takva sramota i bruka da zaista ne mogu da nadjem reci za ovo. Isao sam na aerodrom i stao sam da zatrazim dopunu za br, nemaju, ali sam ih pitao zasto pobogu naplacujete parking. Tako im je receno iz te firme koja drzi pumpu i mi nemamo nista sa tim, mozete gospodine ostati a mozete i produziti. Sramota i zaista zelim da se ovo podeli svuda i da se maximalno bojkotuje ova kradja... Ovo je pumpa OMV kod Dobanovaca na obilaznici smer ka zg ili ns kako god
Pogledajte prilog 206545
Tu pumpu bi najradije raketirao,ko.se gde zatekne.
Bitno je da ne dodje do kasnijeg obrušavanja kao u Lazu ,a skoro se desilo i tunelu Putnikovo brdo u RS...Ništa nije gotovo dok nije gotovo.U SAT emisiji receno da je ostalo jos 200 metara do probijanja tunela Munjino Brdo.
Ja se iskreno nadam da će posle ovih "sporih" deonica (to jeste građene mnogo duže od očekivanog, za ovo vreme koje grade Pakovraće-Požega, voleo bi da je izgrađeno do Duge Poljane najmanje ) sa dobijenim iskustvom na terenu u narednih 100-120 km koliko je već ostalo do CG biti znatno, znatno brži i sve nas iznenaditi tempom.Biće to prelepa deonica za vožnju. A šta tek reći od Požege ka Ivanjici i dalje...