Ne verujem da je bio dobar nego ljudi nisu znali za bolje sa fićama i tristaćima.Tu su bili segmenti, a bio je dobar samo nekih 20 godina.
Ne verujem da je bio dobar nego ljudi nisu znali za bolje sa fićama i tristaćima.Tu su bili segmenti, a bio je dobar samo nekih 20 godina.
Makar će biti urađeno verovatno brže nego što bi bilo da država gradi. Mislim, dobra je vest, ko me čita ovde zna da sam ja za to da se što pre izgrade i puste sve najavljene autoputske deonice i sve brze saobraćajnice, da konačno kompletiramo mrežu autoputeva i brzih saobraćajnica.Kaže Vesić, Požega - Duga Poljana na koncesiju...
Staro je pravilo para vrti gde burgija neće, tako da veruj mi kada je novac(profit) u pitanju nema tu mnogo razlika između Istoka i Zapada, bitan je interes.To je nešto malo teže, budući da je eksterni nadzor ipak postojeći. U tom smislu, voda teče linijom manjeg otpora.
Pa ne bira kada je pruga u pitanju npr. BG-NI. Što tu nisu nastavili sa kinezima i rusima nego idu sa EU?Pa evo stvarnost te demantuje,
nasa drzava bira finansijski nepovoljnije kineske aranzmane, jasno je i zasto...
Verovatno da malo izbalansiraju...Pa ne bira kada je pruga u pitanju npr. BG-NI. Što tu nisu nastavili sa kinezima i rusima nego idu sa EU?
Pa ako tako gledas na stvari onda da. Ja recimo imam drugi ugao posmatranja:Ja na koncesiju gledam kao na to da ja dam komšiji da u mom dvorištu sadi baštu i od nje zaradjuje uz moju garanciju da neće biti u minusu i da mu se još zahvaljujem na tome