locohatman
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 16.07.2020.
- Pohvaljen
- 1.845
Sve je to super, Crna Gora, srpski zivalj, ali ako hoces posao da zavrsis robu saljes u Rijeku ili Pirej. i to je tako
Apsolutno tacno, dodao bih i KoperSve je to super, Crna Gora, srpski zivalj, ali ako hoces posao da zavrsis robu saljes u Rijeku ili Pirej. i to je tako
У ком универзуму стижеш за 5 сати у Солун а у Бар за 15?Ja sam prvi za to da Bar bude primarna luka, međutim... Put je OČAJAN, pruga PRESPORA, lučka infrastruktura NEDOVOLJNA.
U Baru si za 14-15 sati vožnje, u Solunu za 5 sati, pa ti vidi.
To je put od 440km u najboljem slucaju, znaci da ti je prosecna brzina 90 na sat sa sve granicom. Nije ni cudo da ginu ljudi po putevima...PG- BG (Zemun) kad je lijepo vrijeme bez magle i bez gužve meni treba nešto malo preko 5 sati normalne vožnje.
Poštujem lična vremena ali ovo nema dodira sa realnosti jedino ako je auto na solarni pogon pa je bitno što je lepo vreme.PG- BG (Zemun) kad je lijepo vrijeme bez magle i bez gužve meni treba nešto malo preko 5 sati normalne vožnje.
BG-Solun meni treba oko 7 sati.
Što se tiče grčke željeznice - očajna je sem tog brzog voza.
Realno svi ti auto putevi su trebali biti izgrađeni 90tih godina umjesto što se kralo i ratovalo zarad džepova nekih bitnijih ljudi.
Što se tiče CG sigurno će izgraditi u narednih 7-8 godina do granice. Počeli smo da se uvlačimo EU samo da nam da pare, što i oće.
Što se tiče CG sigurno će izgraditi u narednih 7-8 godina do granice. Počeli smo da se uvlačimo EU samo da nam da pare, što i oće.
Kada govorimo o ovim prolaznim vremenima, mi smo uvek nekako najsporije dolazili do odredista u odnosu na sve vas
Vozim nešto preko 4 sata do Priboja, a Podgorica je 200 km dalje, to je voznja po ogranicenju ili malo iznad.....5h BG-PG je veoma, veoma, veoma brzo. Ja za toliko možda, ali samo možda, stižem ponekad, ali vozilom koji je kadro za vrlo tečnu vožnju i stanje na granici je prilično invarijantno za isto, kao i kamioni itd. I to samo kad ne pijem vode previše, pa posledično ni ne... da
6h do Soluna je opet, pa , rutinski realno kada nema gužve. Ali, naravno, ne osporavam kolegi ništa, samo je jako brz vozač, toliko da deca ne bi to trebalo da pokušavaju kod kuće i svoja vremena treba da kači uz disklejmer
Bravo, samim tim ce i Sjenica dobiti putLJudi, vi kao da ne vidite kakva je politička situacija tamo gde smatrate da je prioritet graditi put.
Kad god su u prilici zabodu nož u leđa.
Lepo mi da napravimo put koji povezuje građane naše zemlje koji i plaćaju porez ovde, pa onda ostale egzibicije
Volim da vozim po noći. to mi je opuštajuće i nema iznenađenja u krivinama. a inače imam strah da mi neka životinja ne iskoči na put pa moram voziti oprezno. ne vozim sa otvorenim prozorima jer ne pušim. na auto put mi je tempomat u cg na 99, kroz srbiju između 100-120. nikad na 130...Pa ajd ovako....
BG-Ča - 1h okvirno, ako kreneš sa NBG
Ča-Ue - 1h okvirno, ako ideš kad nema gužve
Ue-Granica sa CG - 2h,
Vreme na granici ne računam, tu može biti svašta...
Granica-početak autoputa u CG - 1.5h okvirno
Autoput-PG - ne znam.... 30 min?
Dakle sve skupa 6 sati plus granica...
Uz brz prolazak granice i malo bržu vožnju, bez pauza, 5.5 sati...
Ako želiš sebe da izložiš naporu kretanja u 2 ujutro, konstantne vožnje sa malo ili nimalo pauza - pa valjda je izvodljivo.
Ali ne vidim što bi to neko sebi radio.