Ako se ne varam, a ne varam se, deonicu od LJiga do Preljine je bila pocela bivsa vlast, kao i onu glinenu od Uba do LAjkovca. A tad je bio i pocetak saradnje sa Kinezima. Tako da Vucic nema ustvari nikakvu zaslugu za ovo a vozio se u dabl dekeru na otvaranju. Jedina njegova zasluga je bila sto nismo dobili sankcije i posao se nastavio. Deluje da neko drugi odredjuje ko ce sta da radi , a ne vlast.
I onda vidis normalne ljude , pod normalne mislim obicne, koji pricaju o ovom autoputu koji je izgradila SNS vlast, a jeste kao sto sam ja izgradio Vavilon.
Inace samo su nastavili posao koji je prethodna vlast napravila .
Stanje stvari je ovako - koja god vlast da je stvari bi vec bile gotove, sto se tice ovog puta, posto je ova dosla na vlast, jedina je razlika sto ce vise od pola da pokradu umesto evropskih x posto, ali ce narod biti "zadovoljan". A konacan ishod je isti. Al to se znalo i pre 200 godina jer je jedan Nusic pricao o tome pre 100.
Filozofsko pitanje je na snazi : Dal je Milosevic kriv, ili smo mi govna?
Sve ovo pitam, jer ja osecam zadovoljstvo kad se zavrsi obilaznica ili prokop, ali kad se razmisli prodje 10 godina je*******ote, pa to sve trebalo biti eksponencijalno ubrzano, sad dolazi neki expo (vidi slucajnosti) , exponencijalni tuki je u pitanju.
Gde su graski projekti za gradjane, gde je Beograd? Ni jedan projekat nije uradjen bez profita.
A o mafijanju i nasilnistvu ne pricati, pustili sultani oborknezove da se izivljavaju. Mora da se menja vlast u Beogradu.