hehe, e dobar si Vlasto, sam sebi persiras "sad i kad sam sam, svi mi kazi vi, zbog toga ja znam da sam najbolji"
Ili govoris u ime neke grupe da me cenite, a ne da me ti cenis u jednini. Pa cekaj bre druze, ti bar znas da ovaj autoput grade ti politicari, da je kasnjenje zbog njih, da oni ugovaraju, da su najvazniji faktor u gradnji autoputa... kako ti to zamisljas bez politike, a moje konstatacije oko toga nazivas penjenjem (hvala na takvom cenjenju, nemojte vise molim vas
). Nisam zbog politike bio banovan, vec zbog Igora, on je tako odlucio, a mogao je i da ne odluci. I bilo je u pitanju dovodjenje stranih radnika, ja sam branio interese svoga naroda i nasih radnika, a posle se ispostavilo da sam ja bio u pravu, a da je firma koja ih je dovodila napravila stetu ne samo nasim radnicima angazujici tudjince, vec i tim koje su dovodili pa su ovi poceli strajk gladju u Kraljevu jer su ih ovi zeznuli. E vidis, ja sam zbog takvih manipulatora bio banovan, i mogu samo biti ponosan sto sam bio na suprotnoj strani.
Nego, ko je novi direktor Koridora, nisam pratio? Da se malo vratimo njihovom narativu, a ne ovom mom koji skrece sa njihovog toka, da se sad par meseci bakcemo oko novog ministra, direktora, pa dok se ufotelje, oragnizuju, malo da zaboravimo na kasnjenje Ca-Pž
Poz, druže hehe