Skroz si u pravu Miro. Bar što se mene tiče. Za parkinge, ne znam, oni imaju kao neka pravila verovatno kao ta na koja ti misliš, ali kad pogledaš realnost, vidiš da od toga nema ništa, gužve za parking sve gore. Imao bi svašta o tome reći al ajd ovako ukratko da drugima ne skrećem sa teme, draga Mirka
A ovo što reče Ivchonny, da dodam i neka odgovori i kolko za 6-7km od Liona do preko Pančevca treba promeniti prevoza. Kolko sam ja našao, minimum 3, plus čekanje, znači sat i po vremena bajnim Vesićevim prevozom, kolko i peške. Ako uspeš u vreme odlaska na posao da uopšte uđeš u neki prevoz na Lionu jer je sve već popunjeno onima koji iza sa Kaluđerice, MMLuga, Konjarnika, Olimpa, Mirjeva... kreću u istom smeru.
Vezano za nastavak u CG, nisam skapirao zašto tek u junu, ako ovo deluje skoro gotovo?
Pošto je ova tema relativno mrtva, bilo je bolje da je u njoj i ovaj deo autoputa u CG gde je življe, kao i nastavak Surčin-Novi Beograd, meni je glupo što je jedan put podeljen na 3 teme, tema bi bila življa i sve na jednom mestu, a ne ovako na 3 mesta, često i zaboravim gde je tema Surčin-NBg pa i ne vidim postove.