Mrgude, pa ko te tera diskutuješ? Sedneš nekome na kičmu smaraš ga, a onda izvrćeš "sa njim se ne može diskutovati" ko da je on tebe počeo smara, a ne ti njega. Pa ja ti se nisam ni obratio, a kamoli kreno neku crnu diskusiju sa tobom, ovo što ti sad upravo radiš se zove izvrtanje i spinovanje.
Ovo 17km Surčin-Obrenovac, je prvo svega 3% od autoputeva koji se prema informacijama tvojih za njihovo vreme grade u Srbiji, a kao drugo nemaš pojma, ni to nisu oni organizovali već je ceo ovaj autoput ugovoren, ako se ne varam, avgusta 2008-e pri Tadićevoj poseti Kini (i Pupinov most i neke druge kineske investicije koje su do sad realizovane). To znam jer sam indirektno, skomno doprineo tome. Znači ajde što lupaš, to i nije tako strašno ni retko, ali što lupaš i i vređaš ljude koji znaju više od tebe, nazivaš botovima, spinerima i sl. Ja sam prošao sve kilometre tih autoputeva još u gradnji, blatu, prvi sam pustio snimak kolima celog Obrenovac-Ljig još u gradnji (
https://www.youtube.com/watch?v=yBgHjF5a9PA), dao sam narodu 10tak snimaka dronom K11 sa ukupno nekoliko stotina hiljada pregleda, na stotine slika i reportaža ovde na temi, na desetine crteža i pojašnjenja za vreme gradnje, uključujući prve slike radova kod Šarbana, između Obrenovca i Uba, zatim redovno praćenje slikama i dronom glinene pred pustanje dok su ovi tvoji baronisali da će ona biti pola godine ranije završena, zatim te moje snimke su koristili Koridori, Blic, B92... jer nisu imali svoje, i ti sad meni koji sam prešao sva ta gradilišta, čak i učestvovao u gradnji, pričaš da nemam pojma, mračim, spinujem? Davao sam informacije, snimke, slike i sa južnog kraka, i sa istočnog, e jedino tu skidam kapu Caribrodu koji je mnogo više tamo, na desetine snimaka dronom, i imao neprikosnoveno najbolje informacije... E dobro, pošto ti objasnih ukratko šta sam ja doprineo, sad izvoli šta si ti doprineo, na osnovu čega glumiš autoritet da ljude nazivaš botovim i spinerima, kojih rezultata, il si praznih gaća...
I ovaj padobranac Msc nije se ispileo, al bi već da komanduje, cenzuriše, administrira... Inače ovo je do skoro bila jedna od lepih tema na forumu gde smo se većina nas lepo slagali, družili, razmenjivali korisne informacije i sl... ali izgleda da Vučićevcima u ponestajanju rezultata sad treba spinovanje tema autoputeva, da bi održali lažnu sliku kako su poznati po gradnji stotina km autoputeva, a da bi se sakrila jadna realnost da će ove i sledeće godine pustiti eventualno po 10tak km autoputeva, tj da su nesposobni više od toga.