Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Kina nije za potcenjivanje, u inat bi mogli da zavrse na vreme i da zapuse usta svima.

kinezi iz kampa kod pakovraca su zaduzeni za taj most na moravi i verovatno nastavak do preljine , a mislim da za taj deo jos nije izdata gradjevinska dozvola

Pobogu, pa svima bi nam bilo drago,da se što pre završi ,zato i s nestrpljenjem pratimo radove,ali...
Ovde je pomenuta deonica Obrenovac -Surćin-samo 17km, jedina koja je relativno brzo završena,ali osim mosta na Savi koji je preslikan Pupinov (projekat i teh. dokum.) preostali deo je kroz" livadu" bez objekata.
Ostale deonice (Ljig-Lajkovac i Ub -Obrenovac) su kasnile više od dve godine, deonica Lajkovac -Ub građena,pa rušena!?...KG-Batočina kasni 7-8god. Moravski koridor za koji su radovi svečano počeli prošle godine nije pipnut....Ni gornji krak prema Bosni;obilaznica oko Beograda da ne govorim......
Ovi Kinezi( CCCC) koji rade ovu"našu" deonicu već drugi put produžuju rok u Crnoj Gori za 40km AP(doduše deonica je"koskka"). A imajuči u vidu koliko su tuneli (Laz iLučani) dugi; koliko je nepristupačan teren na Jelici i u Dragačevu neće im biti lko. Pogotovo imajući u vidu dokle su stigli radovi. Da podsetim,radovi na ovoj deonici svečano su otvoreni prošle godine u Aprilu sa rokom od 2,5god.
E zato prijatelji moji sam ja pesimista,što sam pratio(profensionalno) i dinamike predhodnih" projekata" a ne zato što" ne volim da se završi" ...

Puno je faktora sad u igri, nadajmo se da će infrastruktura biti među prioritetima uprkos novoj krizi koja će čini mi se biti drugačija od prethodne ali možda ne bude nužno loša za infrastrukturu. Kod nas je inače atmosfera kao da je ,,New deal'' pa eto makar ovo da izguramo iako će sigurno kasniti. Ne znam samo što se ističe Jelica kao neki problem, pošto se radi na njenom kraju koji je jedva i planinske visine. Drugi deo je teži...

hehe e genijalno, ovome bi se deca obradovala :) Jedino problem ko bira repertoar, ma stavi Sinana pa nek ide zivot, kome se ne svidja nek promeni, ako ne moze stanicu onda autoput. Imao bih jos par ideja: srbska himna u Madjarskoj, druze Tito mi ti se kunemo u Srbiji, spremte se cetnici za hrvatske autoceste, Lily Marlen u Rusiji, Majka Muju sisala na struju u BH, Ozeni me babo moj zenom kakve nigde nema joj joj joj...
https://www.youtube.com/watch?v=XtQSU2g2Szk

Добар начин за стимулисање поштовања ограничења

Mogli bi da prepisemo to kao i oznake hradova na asfaltu koje pocinju prije iskljucenja za taj grad ...

Zamisljam kamijondzije kako pizde dok prelaze ovaj deo puta po 100ti put :lol:
Ne mogu da se odlucim da li je ovo vrhunska glupost ili cista genijalnost...

Aj to nego zbog medjuosovinskog razmaka mogu samo da zamisljam kako ovo tandrce kod slepera i autobusa

Dve godine za probijanje. Istovremeno se radi betoniranje. I godinu dana za opremanje i eto tacno za 3 godine koliki je i rok za izgradnju. Jedino ne znamo kad je poceo zvanicno rok da tece.

Ако се добро сећам рок је био 2,5 године, не 3 . Мислим да ЕМ опремање може брже , али ме буни шта је са причом о њиховим кртицама. Говорили су да са њима дневно пробијају по 10 метара,како онда 2 године за пробијање?

Zat se nismo smejali prethodnoj vesti sa B92 kada su rekli da je tunel skoro probijen? A sada se veruje u ovu vest? Dokaz koliko narod moze da proguta sta god mu se servira...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=728467#p728467:32487gm0 je napisao(la):
blagic » 16 Apr 2020 03:48 pm[/url]":32487gm0]Zat se nismo smejali prethodnoj vesti sa B92 kada su rekli da je tunel skoro probijen? . . .
Preciznije, nisu oni rekli, već su objavili reportažu D.Krunića sa TV Prva.
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1673382

Sada su objavili izjavu predsednika opštine Lučani, ali sve to treba znati protumačiti.

Ma b92 i n1 su mediji teorija zavere i laznih vesti, njima se prividja da je tunel gotov.

poIo8qLHj

pmqDejmJj

Slike "tehničkog" mosta naMoravi kod Pakovraća. Zadnjih 3 meseca se ne događa ništa...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=728501#p728501:qrq691pz je napisao(la):
Earthmoving » Thu Apr 16, 2020 5:42 pm[/url]":qrq691pz]Ma b92 i n1 su mediji teorija zavere i laznih vesti, njima se prividja da je tunel gotov.

Mala ispravka kolega, nije N1 već je trebalo Prva.

Što se N1 tiče po njima tunel verovatno neće biti nikad završen :mrgreen:

Tako stoje stvari.

:sesir:

Vrh