Zvezdara64 » Sre Avg 21, 2019 11:35 am[/url]":h1vg49k8]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=650951#p650951:h1vg49k8 je napisao(la):
KrCan » Wed Aug 21, 2019 1:44 am[/url]":h1vg49k8]
Malo je sto Beogradjani zbog cistog politikanstva ne placaju ni obilaznicu ni AP kroz grad, nego jos treba osloboditi i otplate putarine od preko 200m€ do Obrenovca! I to nije skupo i to nije ogroman novaz, ali zato jeste ogroman novac do Boljara!
Prosto ne mogu da shvatim ovaj EGOIZAM! Kaze "napraviti AP do Zlatibora eventualno do Borove Glave brzi put i nista dalje!"
Treba li to da ljude koji zive sa druge strane te Prijepoljce, Pribojce, Varosane posuti gasom ? Oni i ne trebaju da zive! Samo od Beograda treba putovati onoliko koliko treba Beogradjanima, drugo je sve st***!
Nije egoizam. Često putujem u Crnu Goru, preko Kraljeva, Novog Pazara i Rožaja. I to idem, baš tamo gde bi autoput trebao da prodje. Moj lični interes bi bio da se autoput preko Boljara napravi i to što pre. Ali realnost je, da su van letnje sezone, sva tri puta ka Crnoj Gori pusta.
Živim u Srbiji i znam da su plate bedne. Znam da se prekomerno investiranje, pozajmljenim novcem, uvek obije o glavu siromašnom i srednjem sloju što je preko 80% Srbije.
Bravo na entuzijazmu ali veze nemaš o ekonomiji Srbije. Pogledaj zaduženost Srbije, BDP per capita i ostale parametre pa onda možda razumeš zašto sam za 2+2 do Borove Glave. Takve ideje kao tvoje, nerazumne, mogu da samo da posluže da se stanovništvo tih krajeva što pre, novim autoputevima, udobno odveze u Evropu u potragu za boljim životom. Tim krajevima je potrebnija drugačija infrastrukura i ulaganja.