Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=627911#p627911:3ipa438x je napisao(la):
Gugulica » 06 Jun 2019, 08:10[/url]":3ipa438x]A sta je zamisljeno da se pravi sa druge strane nadvoznjaka ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
file.php
Evo ovo je zamišljeno Gugulice...

:sesir:
Videh Niko i nasmejah se, stvarno nema logike nikakve da je to razlog.

1. Izvođač radi po projektu, a ne po logici stvari i zdravom razumu.
2. Investitor naručuje projekat, a investitoru je odstranjen čitav deo mozga koji se odnosi na logiku i zdrav razum, kao i na pojam vremena.
3. Projektant nema nijedan razlog da samostalno i besplatno menja projekat.

Kad je u pitanju privremena naplatna rampa, ne znam odakle vam ideja da će bilo kome od navedenih subjekata pasti na pamet da je nepotrebna i da se pare bacaju u nepovrat.

Pogledajte samo primer dve pasarele u centru Beograda - jedna se pravi ispočetka, a druga se raspala. Prva nije završena (iako je prošlo skoro 2 godine!!!!! od početka izgradnje) i pored činjenice da je u međuvremenu ukinuta pruga zbog koje su i zamišljene. A druga je zatvorena nakon zatvaranje pruge i sada se obnavlja.

Svima cu vam reci nesto. Sramota je sto mi svi skupa uopste raspravljamo i sve nas svodimo na nivo imbecila. Pa o cemu mi pricamo !!!!!!
Pa znate li kada je receno da Ub -Lajkovac ne valja i da mora zbog glinene podloge da se radi ponovo. Eeeeeeeeeej
Eeeeeeeeeej !!!!!!
Zaboravni Srbi !!!!!!!!
Pa za ovo vreme ozbiljni narodi drzave i firme urade 109 km autoputa a ovo lopovi i olos ne mogu da zavrse i okrpe je*******enu deonicu od 12 vec uradjenih km. Pa ko je bre ovde lud ?????
Svi ti ljudi bi trebalo vec da su u zatvoru. Ko je bre odgovoran ?????
Ko ????
Vi se svi ovde zaje*******avate i komentarisete sa odobravanje non stop prolongiranje datuma i puj pike ne vazi. O cemu se radi ?????
Umesto da ovaj forum bude jedno svetlo mesto gde cemo objaviti i non stop pritiskati na razne nacine i alarmirati javnost i uplasene i popisane novinare koji ne smeju da zucnu i tekst jedan istinit napisu , mi se uklapamo u celokupno sivilo i odobravamo ludilo koje se godinama desava u ovoj zemlji. Laz laz stize i sve je kao normalno. Kecaju nas u mozak svaki dan i lazu , bezobzirno lazu. I svi cute !!!!!!
Struka , narod , novinari , akademija , gradjevinski fakultet. I posle je cudno sto svi napustise ovu prelepu zemlju koju su lidaci pretvorili u krematorijum uma , dobrote i duha !!!!!
Meni dok ovo pisem zasuze oci jer volim Srbiju svaki njen deo, svako selo , reku , vrh , šumu, potok, svaku lastu i pčelu. Zivot bih dao za nju !!!!!!!!
Ali mi se duša cepa kad vidim da smo od slavnog naroda koji je srušio nekoliko carstava dosli do toga da ne mozemo da oteramo govna koja 50 puta lazu o datumu za otvaranje autoputa jer su osetili da u ovom trenutku mogu sa narodom koji je bez svesti da rade sta hoce i kako hoce i samo idu napred. Piju krv lesinari i smeju se !!!!!
A mi cemo svi na forumu da pricamo kako nema veze sve sto se desilo , sve lazi i nemanje odgovornosti , samo neka oni zavrse autoput. I svi zajedno tim autoputem u propast nacionalnu, duhovnu , demografsku , umnu i koju god hocete.
Dzaba nam autoput ako kao narod vise ne budemo sposobni da budemo ljudi. Stavili smo glavu na panj !!!!
I čekamo !!!!!
Vostani Srbijo davno si zaspala !!!!!!!

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=628005#p628005:1itregkp je napisao(la):
biciklista » Čet Jun 06, 2019 12:52 pm[/url]":1itregkp]Svima cu vam reci nesto. Sramota je sto mi svi skupa uopste raspravljamo i sve nas svodimo na nivo imbecila. Pa o cemu mi pricamo !!!!!!
Pa znate li kada je receno da Ub -Lajkovac ne valja i da mora zbog glinene podloge da se radi ponovo. Eeeeeeeeeej
Eeeeeeeeeej !!!!!!
Zaboravni Srbi !!!!!!!!
Pa za ovo vreme ozbiljni narodi drzave i firme urade 109 km autoputa a ovo lopovi i olos ne mogu da zavrse i okrpe je*******enu deonicu od 12 vec uradjenih km. Pa ko je bre ovde lud ?????
Svi ti ljudi bi trebalo vec da su u zatvoru. Ko je bre odgovoran ?????
Ko ????
Vi se svi ovde zaj****** i komentarisete sa odobravanje non stop prolongiranje datuma i puj pike ne vazi. O cemu se radi ?????
Umesto da ovaj forum bude jedno svetlo mesto gde cemo objaviti i non stop pritiskati na razne nacine i alarmirati javnost i uplasene i popisane novinare koji ne smeju da zucnu i tekst jedan istinit napisu , mi se uklapamo u celokupno sivilo i odobravamo ludilo koje se godinama desava u ovoj zemlji. Laz laz stize i sve je kao normalno. Kecaju nas u mozak svaki dan i lazu , bezobzirno lazu. I svi cute !!!!!!
Struka , narod , novinari , akademija , gradjevinski fakultet. I posle je cudno sto svi napustise ovu prelepu zemlju koju su lidaci pretvorili u krematorijum uma , dobrote i duha !!!!!
Meni dok ovo pisem zasuze oci jer volim Srbiju svaki njen deo, svako selo , reku , vrh , šumu, potok, svaku lastu i pčelu. Zivot bih dao za nju !!!!!!!!
Ali mi se duša cepa kad vidim da smo od slavnog naroda koji je srušio nekoliko carstava dosli do toga da ne mozemo da oteramo g*** koja 50 puta lazu o datumu za otvaranje autoputa jer su osetili da u ovom trenutku mogu sa narodom koji je bez svesti da rade sta hoce i kako hoce i samo idu napred. Piju krv lesinari i smeju se !!!!!
A mi cemo svi na forumu da pricamo kako nema veze sve sto se desilo , sve lazi i nemanje odgovornosti , samo neka oni zavrse autoput. I svi zajedno tim autoputem u propast nacionalnu, duhovnu , demografsku , umnu i koju god hocete.
Dzaba nam autoput ako kao narod vise ne budemo sposobni da budemo ljudi. Stavili smo glavu na panj !!!!
I čekamo !!!!!
Vostani Srbijo davno si zaspala !!!!!!!

Grešiš. Ovaj forum i jeste jedino mesto gde možeš nešto saznati o auto-putu. I da, ima naivnih forumaša koji ipak i mimo dosadašnje prakse i dalje veruju da će neki od tih rokova biti ispoštovani, ali... Pročitaj uostalom šta je Jovan Dučić napisao o naivnosti i lukavstvu. Ne krivim nikoga ovde što veruje, najmanje je kriv bilo ko ovde s foruma. Znamo mi dobro sve rokove, i to nije teško proveriti prostim prelistavanjem foruma.

Koliko naroda u Srbiji zna za ovaj forum? Koliko zna da ih uključi kompjuter? Koliko je pismeno? E tu pamet i pamćenje Srbije pada na nivo zlatne ribice. Ali to nema veze ni sa kim ko ovde komentariše, nego sa onima koji ovako glasaju.

Hocete prvo sliku sa glinene gde je dobro napredovalo? Ovaj deo kod Paljuva je pri kraju.
Kasnije cu staviti ostale slike, bar ono sto se vidi sa 2 nadvoznjaka. Najgore mi deluje deo kod odmorista, tu fali jos 1 metar ili vise, materijala da se ugradi. Dobra vest tamo je da je doneto brdo kamena pored autoputa, pa brzo moze da se ugradjuje.

I deo pored, gde je brdo kamena spremnog da se ugradjuje u autoput, bager tovari na kamion I kamioni odmah tu blizu nose par stotina metara. Ova gomila ohrabruje da ce ovde ugradjivanje materijala brze ici, ali onaj deo kod odmorista ne znam dal moze se zavrsi za 3 sedmice...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=628026#p628026:3gxehp6v je napisao(la):
Earthmoving » Čet Jun 06, 2019 1:35 pm[/url]":3gxehp6v]Deo kod Ruklada, pogled ka Lajkovcu
file.php
Prvo jedno pitanje-u istoj traci, iza belog kamiona u daljini je finišer? Da vidimo da li sam ista naucila.

Sta da kazem u svoje licno ime - hvala na trudu i nekim dobrim vestima. Neverovatno je koliko su pozrtvovani neki ljudi ovde,ljudi koji ne koriste ibarsku svaki dan,kojima i ne bi trebalo da bude bitno da li se saobracaj pusta sad ili u septembru,ali zbog svih nas ovde trose svoje vreme i novac i mi imamo sliku radova. Hvala B jos jednom!

@Earth, da li možeš da označiš trasu kuda proći kako bi se uslikali ovi delovi? Ja idem ka Čačku 13. juna, pa bih mogao da možda prođem tim putem. Trebalo bi da imam dovoljno vremena...

Earth hvala .
Ali uigrano nema sta prvo Vucic jutros najavi septembar a sad i ministarka potvrdi.
Kao i uvek ljudi od reči .

Pa normalno tako se radi ,ali nekad cemo saznat stvarnu situaciju oko glinene .Ali sve ide u tom pravcu da ne smiju pustit zbog Obrenovca i kolapsa koji bi nastao .Zato sad i kraj leta da prodju guzve neko ih je izgleda ubedio ,mozda su konacno poslusali nekog strucnog .Gledajuci slike. Zemljanog niko me ne moze ubedit da ne mogu zavrsit pre septembra.
Zeko konacno i danas lepa inf.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=628033#p628033:10dwr9rv je napisao(la):
MiraC » Čet Jun 06, 2019 2:54 pm[/url]":10dwr9rv]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=628026#p628026:10dwr9rv je napisao(la):
Earthmoving » Čet Jun 06, 2019 1:35 pm[/url]":10dwr9rv]Deo kod Ruklada, pogled ka Lajkovcu
file.php
Prvo jedno pitanje-u istoj traci, iza belog kamiona u daljini je finišer? Da vidimo da li sam ista naucila.

Sta da kazem u svoje licno ime - hvala na trudu i nekim dobrim vestima. Neverovatno je koliko su pozrtvovani neki ljudi ovde,ljudi koji ne koriste ibarsku svaki dan,kojima i ne bi trebalo da bude bitno da li se saobracaj pusta sad ili u septembru,ali zbog svih nas ovde trose svoje vreme i novac i mi imamo sliku radova. Hvala B jos jednom!
Daleko je, pa se na slici mozda jasno ne vidi, ali to je grejder koji ravna nasuti materijal, tu su okolo I valjci za zemlju koji utabavaju, pa zatim sledi finiser koga jos nema ovde na slikama. Ali zato zanimljivo da na prvoj slici sa leve strane u daljini se vidi valjak za asfalt (guma-guma). Utiska sam da se sad vise trudenego pre mesec dana kad bejahu prethodni snimci, ali videcemo kolko im jos treba vremena... Mislim da ni oni sami ne znaju tacno.
Super da je na Surcinu vec krenuo asfalt, imam I ja neke slike ali stavicu kasnije.
Sto se tice prenesene vesti, interesantno je da ministarka prica o pustanju Obrenovac-Ljig, dok kineski predstavnik Shangdonga prica da je Obrenovac-Ub zavrsen, a da ce uskoro I Lajkovac-Ljig (kad se opremi tunel), u prevodu, sta meni pricas o vasoj glinenoj, ona nije bila deo ugovora pre 5 godina, nemoj nas sad krivis za to.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=628068#p628068:1uh3y4au je napisao(la):
Earthmoving » Čet Jun 06, 2019 3:11 pm[/url]":1uh3y4au]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=628033#p628033:1uh3y4au je napisao(la):
MiraC » Čet Jun 06, 2019 2:54 pm[/url]":1uh3y4au]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=628026#p628026:1uh3y4au je napisao(la):
Earthmoving » Čet Jun 06, 2019 1:35 pm[/url]":1uh3y4au]Deo kod Ruklada, pogled ka Lajkovcu
file.php

Daleko je, pa se na slici mozda jasno ne vidi, ali to je grejder koji ravna nasuti materijal, tu su okolo I valjci za zemlju koji utabavaju, pa zatim sledi finiser koga jos nema ovde na slikama. Ali zato zanimljivo da na prvoj slici sa leve strane u daljini se vidi valjak za asfalt (guma-guma). Utiska sam da se sad vise trudenego pre mesec dana kad bejahu prethodni snimci, ali videcemo kolko im jos treba vremena... Mislim da ni oni sami ne znaju tacno.
Super da je na Surcinu vec krenuo asfalt, imam I ja neke slike ali stavicu kasnije.
Sto se tice prenesene vesti, interesantno je da ministarka prica o pustanju Obrenovac-Ljig, dok kineski predstavnik Shangdonga prica da je Obrenovac-Ub zavrsen, a da ce uskoro I Lajkovac-Ljig (kad se opremi tunel), u prevodu, sta meni pricas o vasoj glinenoj, ona nije bila deo ugovora pre 5 godina, nemoj nas sad krivis za to.
Pogresno sam nazvala masinu,ali sam i mislila na taj grejder,a finiser je ono sto stavlja asfalt. Eto,godine tvog objasnjavanja su urodile plodom,mozda bolje znam svrhe masina od Velje Ilića ,a on bio ministar.

Tako deluje Earth bas ih briga za glinenu .A i Vucic jutros u jutarnjem onako kroz salu sa Jovanom objasni kako ce tek u septembru da puste .Nije bio bas tacan rekao je mesec - dva a onda spomenu septembar.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=628005#p628005:17df193o je napisao(la):
biciklista » Thu Jun 06, 2019 12:52 pm[/url]":17df193o]Svima cu vam reci nesto. Sramota je sto mi svi skupa uopste raspravljamo i sve nas svodimo na nivo imbecila. Pa o cemu mi pricamo !!!!!! ..............

Druže 1.000.000% si u pravu.

Ima na jednom zidu negde u Zemunu grafit:

VRATITE MI MOZAK!

Kada ga ponovo ugledam moram da ga uslikam.

:sesir:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=628057#p628057:2l8jml4r je napisao(la):
Darko78 » Čet Jun 06, 2019 2:52 pm[/url]":2l8jml4r]Pa normalno tako se radi ,ali nekad cemo saznat stvarnu situaciju oko glinene .Ali sve ide u tom pravcu da ne smiju pustit zbog Obrenovca i kolapsa koji bi nastao .Zato sad i kraj leta da prodju guzve neko ih je izgleda ubedio ,mozda su konacno poslusali nekog strucnog .Gledajuci slike. Zemljanog niko me ne moze ubedit da ne mogu zavrsit pre septembra.
Zeko konacno i danas lepa inf.
Daleko je bolje da se i dalje gine na Ibarskoj. Oni sto su u Meljaku izgubili život pre par meseci mozda bi bili živi da je neki rok ispoštovan. Sa te tacke gledajuci "mesec tamo-ovamo" cini bitnu razliku.
Nije primedba tebi Dare nego komentar na taj kolaps kod Obrenovca ili ono Vucicevo " za mesec ,dva " ,"ako se cekalo 70g.sta je jos malo".... njihovo jos malo je od marta 2017 !
A sto se kolapsa tice,mislim da bi se smanjio pritisak na Ibarsku i preraspodelio saobraćaj.
Da oni sto su glavni u svemu ovome malo vise sede na Ibarskoj u koloni ,bolje bi nam bilo!

Miro niko ih ne opravdava daleko od toga ovde je sve od samo starta radjeno naopako.Umesto da krenu radovi od Surcina i obilaznice mi to radimo poslednje.Pa niko kucu ne radi od sredine nego od temelja ali mi sve naopako.
A mislim da preko Umke kad puste nece biti udesa jer jednostavno nece se moc ni kretat u odredjenim delovima dana.
A da nije odustao od izbora bilo bi pusteno bez problema i tad bi sve bilo dobro.
Ali ovo je danas bilo i moguce gledat u odnosu na juce kad je gost bio Drobnjak e to je tek muka.Kad se direktor puteva hvali kako je zavrsio fakultet sa 6 .

Ivchony, dole su označena ta dva nadvožnjaka sa kojis se vidi veliki deo glinene. Prvi najbolje iz Uba ka petlji Ub, pa skretanje na jednoj poluraskrsnici, a drugi mozes I posle Uba pa skretanje ili preko puta autobuske u centru Lajkovca desno.

E sad izvinite sto cu par postova zaredom, ali tako mi lakse. Malo da izanaliziram I zumiram one slike, jer nisu mogle ovde se detaljno postave u visokoj rezoluciji.
Prva slika kod Paljuva: Ovaj deo glinene deluje da je spreman za asfaltiranje. Iza levo se vidi crveni valjak, prosli put sam pogresio, nije guma-guma, mislim da je ovo pegla-pegla valjak za asfalt, tj onaj sto prvi ide iza finisera koji izliva asfalt (a guma-guma ide iza). Dosta radnika na licu mesta.

Drugi detalj sa drugog nadvoznjaka, pogled ka odmorištu: sa desne strane se vidi da je I tu dovezeno brdo kamena za ugradjivanje u put. Ta gomila stoji na odmorištu/parkiralištu pored autoputa.
Znaci na ovoj tacki imamo dve gomile spremnog kamena, jedan ovde, drugi pored nadvoznjaka (ranija slika). Obe ove gomile pre mesec dana nije bilo, ovo ce dosta ubrzati stavljanje materijala koga ovde fali jos oko 1 - 1,5 metar visine.

Vrh