Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=626348#p626348:hmryqd9k je napisao(la):
msksim1 » 31 May 2019 12:57 pm[/url]":hmryqd9k]https://www.infopress.rs/drustvo/u-porastu-broj-vozila-na-auto-putu-preljina-ljig/

veoma korektan clanak, samo bih dodao svoje misljenje, a to je da AP nema cenu niti ekonomsku racunicu kada su zivoti ljudi u pitanju. Iako se protivim svakoj vlasti, jer realno svaka valst kod nas je tesko kriminalna i pljackaska, ovi sad ipak forsisraju autoputeve. magistarlni putevi su smrt! :bash:

Sto jes jes, evoluirali smo od lopovluka prodaje preduzeca 2000tih u stadium gradnja i ugradnja od autoputeva. Bar da imamo neku korist. Samo mnogo sporo ide, ne znam sto kod nas sve mora tako sporo i skupo da bude...

Kolko vidim, na mostu ostala jos dva polja, verovatno ce i biti po planu u junu i to gotovo kako mi pre par meseci rekose iz firme koja je davala beton za most.

Koliko nenormalno deluje da sve ide kako treba.
Dobre vrsti da se gomila mehanizacija na novoj deonici .
Stalno stizu dobre inf. o rehabilitaciji magistrale od Uzica prema Zlatiboru .( i sam se prijatno iznenadih pre 20-tak dana).Kako god okrenes Zlatibor sve blizi ...

Kad smo kod toga, zna li se sta se desilo sa onom zenom kojoj su pretili itd zbog cene zemljista, kako se to zavrsilo?

" izlete "mi klip na instagramu od poznanika koji radi na deonici Surcin- Obrenovac njima kisa ne smeta kamioni samo prolaze .Blato kisa ali ne smeta izgeda da su samo na glinenoj od šećera.

Pre ce biti zavrseno Obrenovac - Surcin nego 2,5km glinene. Kad smo vec kod glinene, na snimcima od 22.05. kao da su se pojavile novi breon delovi

Glinena sem ova dva nadvoznjaka za jezero i kod odmorista sto pratimo se sastoni od jos dva dela i to kod dva mosta odnosno vijadukta .Ulazi i izlazi sa vijadukta tj .pristupne ploce sto je boljka kod svih mostova kod nas , uvek se pojavi ulegnuce. I jedan mali deo ispred petlje Lajkovac.

Jos ja razmisljam kako ce put od Valjeva da se ukljucuje za AP sa leve strane...

Da li se varam, ali čitav mesec dana nemamo pouzdanu informaciju sa Glinene=Mrkonjićeve deonice. Niti slike nit prilike...

Bile slike Čučkovica koje su unele malo optimizma ali sve je to slabo prestavljeno.Od snimka Eartha nista ozbiljno.

Putevi srbije rehabilituju pravac od Mislodjina do Bariča (kliziste Duboko)i trajace oko 20 dana .
To se poklapa sa najavom otvaranja autoputa.

Izvorni clanak nisam pronasla. Smatram da je istina negde izmedju!
Ali ako su hteli da budu objektivni novinari,zasto nisu napisali kakve rezultate ova firma ima u okruzenju i kod nas?
Prezirem tekstove koji otvoreno drze jednu stranu. Mnogo je cesce onih uz vlast,ali treba biti pošten pa reći da i ovo nije nikakvo " objektivno novinarstvo". ( samo da se razumemo,mislim da mnoge probleme i greške naprave i same firme,ali mnoge zabrane nastaju kao rezultat politike,u ovom slucaju jer je to Kina)

http://moravainfo.rs/2019/06/kinesku-ko ... ustralije/

Juce prosao pa uslikao iz kola koliko sam mogao.

Pogledajte prilog 4
Pravac iz Surcina, desna strana nasipa

Pogledajte prilog 3
Pravac iz Surcina, leva strana nasipa

Pogledajte prilog 2
Pravac iz Surcina, grede nadvoznjaka postavljene za oba pravca

Pogledajte prilog 1
Pravac iz Jakova

Ovo je leva strana iz pravca Surcina ali sam ovo vise slikao gde se vidi mnogo sitnog peska i sitnog kamena (verovatno za podlogu AP)

Dobra stvar je sto cini mi se ima dosta mehanizacije i kamiona koji su bili na jednom mestu parkirani jer je bila nedelja pa nisu tadili nista

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prvi komentar je poslednja slika, drugi komentar pretposlednja slika i td. Izvinjavam se na neznanju postavljanja istih ...

Ево да кренем са одбројавањем до отварања. Ако је отварање за Видовдан, 28. јун 2019, као што је последње обећање било, а данас је 4 јун, онда,
још 24 дана!

A kratak izvestaj iz Ljiga. Od strane Dići ka tunelu mislim da je ave gotovo,samo traka ka Cacku treba da se zavrsi pisanje linija na putu,to fali.
Ovamo se radi na onim naplatnim stajalistima,neke uspravne metalne konstrukcije se stavljaju i doteravaju ih jos,ali o tome vise zna @stara Mo,verovatno nece sve opremati kao sto si rekao( elektronika),ali izgleda da su zavrsili betonske radove. Konktetno sad dovlace kostrukciju kao za krov,pa ce mozda samo da natkriju rampe. Toliko.
Inace mi se dopada ideja o odbrojavanju @gringo,i nadam se da nas niko nece zeznuti. A neka najava je i aerodrom Morava otvara za Vidovdan pa en znam kako ce sve postici

MiraC":xykydjf0 je napisao(la):
Konktetno sad dovlace kostrukciju kao za krov,pa ce mozda samo da natkriju rampe.

Pre bih rekao da je to konstrukcija za postavljanje glavnog osvetljenja u tunelu jer koliko mi je poznato samo se to jos ceka (kasno su valjda porucili) a mozda i gresim. Mozda postoji i neki brzi nacin postavljanja osvetljenja, sa onim masinama sto imaju one kabine koje podizu za vece visine (ne znam tacno kako se zovu).

A mozda si MiroC mislila bas na krov :)

Gugulica,ne znam ali da objasnim- to prevozi veliki kamion sa policiskom pratnjom sa rotaciom i šire je od prikolice sa obe strane i zo dosta sire. I teraju 2 kom. Istog je izgleda kao stubovi na tim naplatnim stranicama pa sam mislila da je krov,ali mozda je nesto drugo. I nisam videla gde ce to ,mozda uopste nije vezano za ista u Ljigu

Hvala Miro,nadatresnica treba da se radi na Ljigu i Lajkovcu i verovatno si dobro videla.

Evo detalj sa pripremama.

30c0945f8c946bafefa7397c618f6172.jpg

Vrh