Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

E, pa lepo :)
Inace ovo sto Vucko gore predvidja, ovog puta zvuci realno, prvo otvaranje Grdelicke, pa pocetak Cacak-Pozega, pa pustanje Obrenovac-Ljig, pa pustanje Prosek-Crvena reka oko Sicevacke klisure, pa zavrsetak Surcin-Obrenovac. Jedino sto za prva dva daje tacne datume u sledecih desetak dana, a ove sledeca dva ne daje tacne datume, a tu I jeste kvaka.

Pozdrav svima. Pratim forum od 2010 ,ali posto nisam bio u mogucnosti da na bilo koji nacin pomognem nisam se ni registrovao. Ali obecavam da kad se bude radio kroz Ivanjicu bicu u mogucnosti da sve pratim i izvestavam. Kao i svi jedva cekam otvaranje bar od Obrenovca do Cacka.A daasn sam procitao izjavu ministarke Mihajlovic da ce ovaj autoput biti otvoren do kraja leta,tako da nazalost od juna nema nista.Postavljam i link vesti. Veliki pozdrav
http://www.glaszapadnesrbije.rs/849430/ ... -do-Ljiga/

Pozdrav i tebi Miki. hehe nadam se da im je vest tacna kolko i ovo da je zavrsena poslednja deonica "severnog" kraka K10 kroz Gredlicku :) Moguce je da se glinena oduzi, ali ovde ne mislim da je promenila misljenje od juce kada je rekla do kraja juna, kao sto i Vucko rece juce. Ovde u vesti mi vise deluje da su u leto djuture strpali i glinenu i Bancarevo-Crvena Reka koja je ipak mnogo duza od glinene i ima dosta vise da se jos radi. A inace i kraj juna je leto, doduse nije kraj leta, mada kazem moguce da se glinena oduzi ali u ovom slucaju mi se cini da ovo nije neka najpreciznija vest da bi se uhvatili precizno za nju. Pozdrav.

Za kraj leta je najavljen zavrsetak istocnog kraka K10 a K11 otvaraju krajem juna prema poslednjim najavama tako da je ovo u tekstu greska.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=621398#p621398:1ig85n6u je napisao(la):
bokili84 » Čet Maj 09, 2019 2:06 pm[/url]":1ig85n6u]Za kraj leta je najavljen zavrsetak istocnog kraka K10 a K11 otvaraju krajem juna prema poslednjim najavama tako da je ovo u tekstu greska.

bokili84 nadam se da si u pravu. Vec previse vremena je proslo i svi rokovi su probijani nekoliko puta. U subotu cu da se vidim sa drugarom koji radi u tunelu Brancic pa cu da vidim sa njim ima li nekih novosti i kako ide opremanje. Pre 15-20 dana mi je rekao da su ih poterali da sto pre zavrse i prema njemu do sredine juna bi trebalo da je gotovo ako svi ubrzaju tempo.Javljam cim saznam nesto

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=621362#p621362:13bb0sou je napisao(la):
MiraC » Čet Maj 09, 2019 11:57 am[/url]":13bb0sou]MIKI IC dobrodošao!

Hvala Miro.Pozdrav

MIKI, te informacije iz tunela su u skladu sa onim što je KrCan javljao. Ako je neko pouzdan ,pitaj ga i za onu kosinu što je odron?

Уф бре исцимаште ме са тим осцилацијама у роковима пуштања. Таман резервисао авио карту за долазак половином јуна, да оверим нову трасу, а оно ... ћорак, биће касније. Реко' дај померићу одмор за крај јуна, а оно опет ћорак, крај лета. Одтуговах, јер не могу одмор да шетам мимо неких граница и да ће ми и овај долазак у Србију и вожња по њој бити мучење, кад није него ... ипак отварање. Па добро, гутаћу редовно таблете, па можда и претекнем...
И поред свог огорчења, разочарење и беса, опет једна позитивна еуфорија превладава, јер крај ових мука "ове фазе изградње Коридора" се види. Хвала Миро и Земљомрде што сте заразни оптимизмом.

Gringo,a zamisli dok naprave jednom do granice sa CG... pa na forumu ćemo sve zaraziti optimizmom! Godine su pred nama za to hehehe.
Ne znam zašto mi lakse " sednu " sve vesti gde nema ove minist.Mihajlovic. niti joj verujem, niti mislim da se ista razume,niti je briga, tako lupeta do samog termina ...
ova vest gore stavljena za kraj leta kao puštanje može biti i greška u prenošenju informacija, ali i liči na nju da odjednom taj rok bude malo pomeren i tako u nedogled.

Zaboravila sam reci, mislila sam preko satelita u Pakovraci da ima nešto na onom sljunku podignuto( budući kamp), medjutim uzivo je zapravo samo krupni pesak nasut na sredinu, pa ako se neko bude pitao šta je na tom delu tu...

Nema nikakvih promena u Pakovraci sve isto stoji a najavili su prvo radove na tunelima .Na sljunku ce da bude kamp za radnike kad prodje ceremonija 17- tog.

Узех карту, коначно, долазим пред Видовдан. "Јавља ми се" Видовдан као одличан маркетиншки датум за булументу да прави отварања свега и свачега. А онда, дан после, оперем ауто, па на џаду, где се надам да ћу потрошити прво гориво по новом аутопуту (а и печења као мог горива, потом).

Ja mislim da ce do Vidovdana 58km autoputa biti asfaltirano, ali za ona preostala 2km na glinenoj nisam siguran, kao ni dal ce u tom slucaju biti parcijalno pustanje ili ne. Oko Nove godine sam mislio da bi parcijalno mogli pustiti zavrsene Obrenovac-Ub I Lajkovac-petlja Ljig, ali se nije desilo, pa od tad vise ne razmisljam o parcijalnim puštanjima.

Ume li neko da mi objasni gde bi ovaj krak trebao da ide - gledam ovu deonicu koja posle Save ide pored Jakova, i nije mi baš jasno šta je ideja osim da ide pravo do aerodroma i tu da se završava... :?

Evo posto je crvenom, da stavim sliku sa crvenom trason ;)
Surcin-Novi Beograd, tj kruzni tok u Vojvodjanskoj ulici i krak ka Jurija Gagarina, duzina 9km, planirano ogranicenje 80km/h

Nema sanse da tu saobracajnicu urade pravo paralelno sa Vojvodjanskom nego mora da krivuda.. koji to mentalni sklop projektuje?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=621592#p621592:2l07hgav je napisao(la):
Earthmoving » Pet Maj 10, 2019 11:08 am[/url]":2l07hgav]Evo posto je crvenom, da stavim sliku sa crvenom trason ;)
Hvala za info! :)
Ima li naznaka kada će to da se radi, i da se završava? Imam (laički) utisak da ceo taj teren nije previše problematičan, ali nešto računam da ni njima nije u interesu da žure previše, za ovu godinu će izgleda ispuniti kvotu presecanja crvenih traka.

Potpisali su memorandum, kao što reče @Niko najavili početak za mart sa rokom od 14 meseci.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=621604#p621604:3rws15s5 je napisao(la):
tzoran1 » Pet Maj 10, 2019 12:33 pm[/url]":3rws15s5]Nema sanse da tu saobracajnicu urade pravo paralelno sa Vojvodjanskom nego mora da krivuda.. koji to mentalni sklop projektuje?

Lako je da se nacrta pravo ali ima mnogo faktora koji utiču na pravac.

Vrh