Earthmoving":yb1r2bsp je napisao(la):Evo ovu slika iz vesti koju je GavSa preneo, mozda zasluzuje da bude dole zakacena ako se ispostavi da su ovo zaista bili prvi radovi na Čačak-Požega, doduse samo pocetak pravljenja kineskog kampa. Inače, ovo u Pakovraćima je pored sadašnjeg puta od Čačka za Užice, pa se verovatno vec moze videti iz kola ko prolazi. Levo na slici je pravac ka Cacku, a desno ka Ovcar Banji, tj Požegi. Na toj širini bi negde trebala biti petlja Pakovrace, tj Cacak zapad, a gore ka vrhu slike ide uspon ka Kablaru I tunelu Laz na vrhu.
Dobro je da su radovi poceli pre I nezavisno od dolaska Vucka.
I naravno dobrodoslica GavSa
MiraC":s59vpji2 je napisao(la):Jasno je da nisu kampove počeli ni u Krstackom polju u Lucanima neko će bolje obeležiti, ali koliko znam to je ona ravnica ispred tunela Munjino brdo i ispod petlje taj deo( na Darkovoj slici),tako da se i tu mogu pratit kada počnu tj videti i!
Earthmoving":25lqmt5d je napisao(la):I da, to je to mesto koje je Gugulica ranije postavio. Jedino sto mislim da ne pripada Ibarskoj magistrali, kolko sam ja shvatio ona ide do kruznog toka u Preljini, a onda skrece ka Kraljevu, pa ka Raskoj, tj ka reci Ibar.
Kad smo već o prqvilima pisanja da dodam i ja jednu :-D Nije "Pakovraći-Pakovraćima" nego "Pakovraće-Pakovraću" ;-)Earthmoving":1bwtq3vj je napisao(la):Da, mesam Ovcar I Kablar koji je sa koje strane reke. I da, to je to mesto koje je Gugulica ranije postavio. Jedino sto mislim da ne pripada Ibarskoj magistrali, kolko sam ja shvatio ona ide do kruznog toka u Preljini, a onda skrece ka Kraljevu, pa ka Raskoj, tj ka reci Ibar.
Ako niko ne stavi, stavicu ja Daretovu sliku trase u boljoj rezoluciji kad budem pri kompu, jer moram da je resajzujem, ovde na sajtu ne prihvata slike vece rezolucije.