Znate sta, kad je Vucic rekao da ce završiti i ovu deonicu samo gledaju da urade jednu tunelsku cev (tada nam je postalo jasno da nece ici varijanta bez tunela), moguce je da to sto nije odradjeno, i ne bude mnogo radjeno sad, jer ako za sve to treba da kazem 10ak dana oni mogu i da ne rade "udarnicki" nego po malo da rade, a ako u martu bude vise toplih dana onda za par dana sve zavrse., govorim o delovima koji nisu asfaltirani, o samom putu. Ako cekaju tunelsku cev koja pre nekog roka u martu nece biti opremljena (ako i tad). Earthmoving, javljaju od ponedeljka opet lepo, za decembar i toplo vreme, mozda još bude napretka. Spori su i sa onim brdom za ibarsku u Ljigu, samom brdu jos treba rada barem meni tako izgleda, ako preko brda ide put koji se nastavlja na onaj most, na brdu uopste nema širine za 2 trake meni tako izgleda. E jedino ako i preko brda ide neki nadvoznjak tako mozda moze ona širina ne razumem se.... I čudi me ovolika tišina, jer su "pripremali" teren za pomeranje roka, sa onom njenom vanrednom kontrolom, novinskim natpisima, Mrkonjićem,a sad nista, kao da je rok bio novembar 2018. A dok su npr za koridor 10 (ne znam tačno naziv dela) tacno tog dana kad je prošao rok izašli sa zvaničnim izveštajem, dal je to ono Srpska Kuca....nisam u toku sa tom deonicom uopste.