Svaka cast momcima na slikama, hvala
Sad sam moje brojao ima cak 47 slika: kod Latkovica, kod Bogovađe, pre Lajkovca ono brdo, oko Lajkovca (tu ima I sredjivanje pruge), petlja Ub ali I slika sa nekih podvoznjaka I nadvoznjaka cijih slika uopste nije bilo ili je retko bilo: Sarbane, Brgule, Piroman-most preko pruge, Zvecka pre Obrenovca.
Kako napeduje, mozda Pancevac mpze vise da kaze ako je danas bio sa grupom koja je asfaltirala kod Uba
Moji utisci su da je najveci deo zavrsen. Ostalo je par delova gde jos nema asfalta ali je podloga spremna (Bogovađa, Šarbane, petlja Ub...). Na skoro svim mestima gde sam bio ima radnika (sem najmanje tamo kod Bogovađe?). Kamenolom kod Lajkovca radi punom parom, kao I iskop kad se ide od Uba ka tim Brgulama. Ali taj put je recimo skroz devastiran od teskih masina. Most preko pruge koji je bio jedna od najkriticnijih preostalih tacaka je pri kraju, tu bas imam puno slika. Novi most preko Save na delu Obrenovac-Surcin se vidi sa puta, okolo je raskrceno, sto je Plecko vec lepo stavljao. Danas je cela deonica Obrenovac-Ljig bila prilicno suva I mogla se raditi. Nisam znao da na zavrsenoj Ub-Lajkovac ima odmorista pored puta, lepo, samo su zapustena I zarasla jer se autoput jos ne koristi. U principu I oko autoputa ima lepih urednjenja zemljista I novih dobrih nadvoznjaka I podvoznjaka, I cesto se vidi da na nasipima ispod autoputa rade bageri. Za slike nije do mene nego sajt prima manje formate, pa moram svaku sliku da resajzujem, smanjim.Tempi je dobar ali mozda malo sporiji nego pre 3 meseca, sto je ok jer je zima. Ovim tempom treba jos oko dva meseca, ali mozda ce natempirati neki datum kad se dogovore za pustanje.